Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mitte, et ma teaksin midagi nendest mõistetest või kitarrimängust üldiselt, aga akorde tallan mitte ei sõrmitse keeli (kui nii võib neid mõisteid kasutada).
mul oli sarnane jama, helistasin netimeestele, need tulid kohale ja lükkasid kusagil üleval kilbis mingi juhtme õigesse kohta tagasi. pidavat olema talvede ja külmade ilmade värk, mis oli vihje sellele, et ma ilmselt pean neile nüüd üle päeva helistama, et nad seda juhet tagasi auku lükkama tuleksid.
Anyone? Oskab keegi kommenteerida Pärnu saalihokimaailmast.
Oleks täiskasvanuna väga hilja alustada? Füüsiline põhi on olemas, kiirust kuhjaga.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar