Dell on muidu mõistlik küll, kuid Latitude seeriaga palju kokku puutudes on silma jäänud nõrk korpus ja hinged.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas RantZ Vaata postitustKas Tartu Bussijaamas pakihoid ka on vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustnii kas keegi oskab öelda kes tegeleb jalgpalli liidu kodulehega..?
see on täielik katastroof.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusturmar peaks oskama sellele küsimusele täpselt vastata
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNo mina lisan sinna uudiseid, mängutulemusi ja muud nipet-näpet, mida saab lisada.
praegused pildid on nagu kirbusitt, ja esilehel tunduvad nad tänu sellele jube udused.
Lisaks oleks aeg teha jalgpall.ee ka inglise keelseks.
+
http://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/ - seda ära muuta ei saaks? (lihtsalt www.jalgpall.ee-ks)
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustmis vahet on jooksval ja mitte jooksval ajal?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
küsimus siis selline,et kui ma mängin mõnd mängu.nt football manageri siis tavaliselt muud peale mängu ei näe aga tahaks nii,et samal ajal ma näeks ka seda alumist riba kus näen neid kellega msn-is suhtlenMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustküsimus siis selline,et kui ma mängin mõnd mängu.nt football manageri siis tavaliselt muud peale mängu ei näe aga tahaks nii,et samal ajal ma näeks ka seda alumist riba kus näen neid kellega msn-is suhtlen20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar