Algselt postitas 17
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustMida sa tegid 3. kuud? Sügasid kodus mune ?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkui mul on 3 kuud haiguslehte, kas on kuidagi võimalik, et haigekassa kallid keisrid maksavad mulle igakuiselt plekki või pean 3 kuud õhust ja armastusest elama???
Haigushüvitist võib töötaja, teenistuja jm kindlustatud isik saada töövõimetuslehe alusel järjest mitte rohkem kui 182 kalendripäevaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustvist kuni 3 kuud, aga mitte rohkem
Haigushüvitist võib töötaja, teenistuja jm kindlustatud isik saada töövõimetuslehe alusel järjest mitte rohkem kui 182 kalendripäeva
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEminem pani kunagi Mobyle molli vist. Teab keegi mille eest?
Moby called Eminem ''a misogynist, a homophobe, a racist, and an anti-Semite.'' Eminem responded with a few lines in his recent hit ''Without Me,'' addressing him with the words ''you 36-year-old bald-headed fag, blow me.'
küsimus:
Mis te arvate, mis kell postitab vello 'jou jou jou imege vittu' 99 täna teemasse 'rõve pohmell'?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustvastus:
küsimus:
Mis te arvate, mis kell postitab vello 'jou jou jou imege vittu' 99 täna teemasse 'rõve pohmell'?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas takukui mul on 3 kuud haiguslehte, kas on kuidagi võimalik, et haigekassa kallid keisrid maksavad mulle igakuiselt plekki või pean 3 kuud õhust ja armastusest elama???Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustvist kuni 3 kuud, aga mitte rohkem
Haigushüvitist võib töötaja, teenistuja jm kindlustatud isik saada töövõimetuslehe alusel järjest mitte rohkem kui 182 kalendripäeva
Minu teada sai vähemalt varem niiöelda igakuiselt pikendatavat haiguslehte tööandjale esitada, mille tema siis Haigekassasse organiseerib, aga kuna riigil sitt seis, siis karta on, et isegi kui see uue seaduse järgi võimalik on, siis venitatakse viimase sekundini.
Haigekassa infotelefon 16363 aitab sind kindlasti pareminiMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMinu teada sai vähemalt varem niiöelda igakuiselt pikendatavat haiguslehte tööandjale esitada, mille tema siis Haigekassasse organiseerib, aga kuna riigil sitt seis, siis karta on, et isegi kui see uue seaduse järgi võimalik on, siis venitatakse viimase sekundini.
10 munnimärkiInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Eeldatavasti liidu esindaja UEFA's ja ja FIFA's on ikka president ehk Pohlak? Ja ta on ka muidu hetkel kõige kõrgemal kohal:
Youth and Amateur Football Committee
2nd Vice-Chairman: Aivar Pohlak (Estonia)
Lisaks on üks mees veel tavapärasest kõrgemal tasemel:
Legal Committee
Members: Ainar Leppänen (Estonia)
Luik oli viimati vist 'media officer', kas ka momendil, ei ole kursis.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar