Algselt postitas Mikk4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustArvan, et siin kohaldatakse korteriomandiseadust. § 15 lg 3 sätestab, et kokkuleppeid arvestades võivad korteriomanikud häälteenamuse alusel otsustada küsimusi, mis jäävad tavapärase valitsemise piiresse. Samas sätestab § 16 lg 1, et ehitusliku või muu kaasomandi eseme korrashoiuks vajalikust muudatusest suurema ümberkorralduse tegemiseks on vaja korteriomanike kokkulepet, seda ei saa otsustada käesoleva seaduse § 15 lõike 3 kohaselt ega nõuda käesoleva seaduse § 15 lõike 5 järgi. Arvan, et sellist küttesüsteemi vahetust ei saa pidada tegevuseks, mis jääks tavapärase valitsemise piiresse. Seega kohalduks nagu § 16 lg 1. Samas pole ma aga selles täiesti kindel.
Aga aitäh, vähemalt ma tean mida riigiteatajast täpsemalt otsida.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustMa natuke uurisin ise ka ja tundub, et selliseks muutuseks peavad kõik korteriomanikud nõus olema.
Aga aitäh, vähemalt ma tean mida riigiteatajast täpsemalt otsida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yaman Vaata postitustOskab keegi soovitada muusika recording&editing programmi. Vajalik oleks erinevad pillid ja vokaal eri layeritena sisse lindistada ja seejärel kergelt siluda.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustUnibetis pokkerit mängides on hääl, kuid näiteks youtubes videot vaadates hääl puudub. Milles asi?
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKas unibetis on võimalik väljamkset tühistada ja lasta raha kontole tagasi panan &)/&) külll :@ ???!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustMa natuke uurisin ise ka ja tundub, et selliseks muutuseks peavad kõik korteriomanikud nõus olema.
Aga aitäh, vähemalt ma tean mida riigiteatajast täpsemalt otsida.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
arvuti andmed
# rocessor: Intel T7300 Core 2 Duo (2.0GHz, 800MHz FSB, 4MB Cache)
# Graphics: Nvidia Geforce 8600M GS NB8P-SE (256 megs of GDDR3 ram, 512 megs of ram with 1 gig of ram (turbocache), 1024 Megs of ram with 2 gigs of ram (turbocache)
# Operating System: Windows Vista Home Premium
# Display: WXGA 1280x800 15.4”
# Hard Drive: 160GB 5400RPM Hitachi SATA drive
# Memory: 2GB (1GB x 1GB), up to 4GB max
seega probleem pole aruvtis, sest mäng ise on aastast 2001, mida mängisin ilusti pentium II peal
mingi Vista jama, mis ei lase korralikult mängu jooksutada?
kus kurat ma system memoryt saan juurde?
haige värk nahh
mure kaks
pann Advanced SystemCarega käima DiscCleaneri
seal on kaust "log files". kui ma selle puhastan ära, kas siis mu salvestud paroolid kustuvad ka ära?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar