Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mis kanal 2 saates näidati täna sellist "huumorilõiku", kus põles sisse mees. Aga huumoriks teeb asja tema naabrimutt, kes...
kuulis kuidas naabrimees paaniliselt appi karjub ja ta helistas...
tütrele, kellega käidi paar korda ümber maja, vaadati, et uks on kinni ja helistati...
lukksepale...
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMis on viga inimestel, kes helistavad päästeametisse, et soovida head uut aastat?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustei ole ju nõme
olgu öeldud aga, et mina olen auga eestlane JA valge, kahjuks aga on selliseid, kes ei taha esiisade moodi olla..
tahaks nende kommentaare kuulda, mingitki eneselahkamist.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMis lugu mängib TV3 CSI NY reklaamis? Vaata see, kus kõigepealt on 'listen all you newyorkers' vms ja siis tuleb mahe tümin?
Edit: ja see Bottom on väga hea meeldetuletus.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMis kanal 2 saates näidati täna sellist "huumorilõiku", kus põles sisse mees. Aga huumoriks teeb asja tema naabrimutt, kes...
kuulis kuidas naabrimees paaniliselt appi karjub ja ta helistas...
tütrele, kellega käidi paar korda ümber maja, vaadati, et uks on kinni ja helistati...
lukksepale...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustMu arust helistas see vanamutt hoopis oma EMAle! Veel parem ju...
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitusta mis saade see oli? ma tahan ka näha :'(May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar