Mul murdus popkorni närides hammas ära. Tõsiselt. Küss selline, et kas seda saab kiirabitööna ka parandada ja kas selle kuluartikkel peaks olema "Hamba replantatsioon ja kinnitamine"?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustMida on hea näkku määrida, et nägu ja eriti nina talvel külmas mängides ära ei külmuks?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMul murdus popkorni närides hammas ära. Tõsiselt. Küss selline, et kas seda saab kiirabitööna ka parandada ja kas selle kuluartikkel peaks olema "Hamba replantatsioon ja kinnitamine"?
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustMida on hea näkku määrida, et nägu ja eriti nina talvel külmas mängides ära ei külmuks?
Ja cannule sellest Premium vs Ice katsest, siis 0.3 protsenti nüüd külmumisel küll mingit rolli ei mängi. Ice jäätus aeglasemalt ilmselt tootmisprotsessi eripära tõttu, järelkülmutamine peaks seda vee ja alkoholi vahekorda seal kuidagi muutma vms.
Kommentaar
-
NB! Kõige tähtsam külmakaitse rasva juures on see, et see ei sisaldaks vett! Kui vesi sees, on toime vastupidine.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustKuluartikli kohta ei oska öelda, aga hambaarstidel peaks ju muidu mingi nö elava järjekorraga vastuvõtuaeg olema, päeva-paari jooksul peaksid asja ehk ikka korda saama. Samas mu jutt ei pruugi 100% adekvaatne olla, sest enda hambaarst terve elu sama olnud ja vajadusel saab ka järjekorraväliselt protseduurid tehtud, siit ka loo moraal.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas freestyle01 Vaata postitustOletame, et ma kannan oma PayPali kontolt 50 USD Swedbanki kontole(mida saab ju teha?), siis palju sealt nagu kandmiskuludena vms maha läheb ? Palju eesti rahas kätte saaksin?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMa pole eriti kindel, et eesti pankade kontodele sealt miskit kanda saab. Oled sa seal muidu oma konto juba kirja pannud? Kui jah, siis ma muidugi eksin.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar