mitme külmakraadiga võib kooli asemel koju jääda?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustjah loomulikult vastutab häkker. Aga kui ta saab seda teha siis, kui mina pole oma telefonis ühtegi pahalase rahendust käivitanud või talle õigusi andnud (loe: ainult BT käivitatud) ja temal on võimalus ligi saada, siis on turvalisuse probleemides süüdi ju tootja.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Calvamitme külmakraadiga võib kooli asemel koju jääda?
Algselt postitas Even Vaata postitustkuni gümnaasiumini oli vist -24 see piir, aga gümnaasiumis pole vist midagi. siukse optimaalse -40ga on vast põhjendatud.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustJa muidugi maja tootja on vastutav selle eest, et akna saab tellisega puruks visata? Vastutab siiski see, kes halba teeb!
Oletame, et sul on SEB pangas näiteks 1miljon EEK. Keegi häkker nigeeriast avastab nende süsteemist turvaaugu ja rotib päris mitmelt tegelaselt (kaasa arvatud sina) raha. No kannab endale Nigeeria sõjaväe panka (valuutaks näiteks pähklid). Kas siis SEB pank vastutab või ütlevad sulle et sinu mure otsi ahv üles ja vii politseisse?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustPäris sitt võrdlus...Proovin ka:
Oletame, et sul on SEB pangas näiteks 1miljon EEK. Keegi häkker nigeeriast avastab nende süsteemist turvaaugu ja rotib päris mitmelt tegelaselt (kaasa arvatud sina) raha. No kannab endale Nigeeria sõjaväe panka (valuutaks näiteks pähklid). Kas siis SEB pank vastutab või ütlevad sulle et sinu mure otsi ahv üles ja vii politseisse?
Lisaks sellele jah - häkker saadakse kätte.. või ei saada, igal juhul võid kindel olla, et pank kaotajaks ei jää, selle eest hoolitsevad juba panga juristid
Siia lõppu sobib veel see vana tõde: "Guns do not kill people, people do".BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustAlgklassid -20, põhikool vist tõesti ja -24 ja kui gümnaasiumis käid, siis Siberi külm ka ei tohi heietada
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMingi uus süsteem pidavat olema. Et lisaks külmale tuleb arvestada ka tuulega, mis lubab väiksema temperatuuri korral ka koju jääda vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMingi uus süsteem pidavat olema. Et lisaks külmale tuleb arvestada ka tuulega, mis lubab väiksema temperatuuri korral ka koju jääda vms.
Kommentaar
-
Mina jätan igatahes homme minemata.. Poh ju kui mingi -22 või -23 on.. Kui minu jaoks on see ikkagi liiga kylm ( koolitee mul suht lage ja tuuline nagu ka muidu), siis ma võin ju koju jääda ja ka mingi teise põhjuse välja mõelda kui dire ja teised midagi ytlevad..
Algselt postitas dannar Vaata postitustOmast ajast mäletan, kuidas Dannar käis 7. klassis ja läks kooli. Garderoobis arutasid klassikaaslased, et temperatuur on ju -25 ja nii nägidki õpetajad kooliaknast, kuidas 7A klassi jutsid koolikotid seljas kodu poole tagasi pöördusid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar