Oot. Ma pole kunagi olnud suur Bondi austaja ja nii, aga ühes Bondis oli paks hiinlasest mees, kes viskas kaabuga inimesi surnuks. Aga ma ei suuda leida, et millises osas ta oli. Oskab keegi aidata?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustOot. Ma pole kunagi olnud suur Bondi austaja ja nii, aga ühes Bondis oli paks hiinlasest mees, kes viskas kaabuga inimesi surnuks. Aga ma ei suuda leida, et millises osas ta oli. Oskab keegi aidata?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSoovitage keegi kergelt netist kättesaadavat vabavaralist programmi, millega saab ühelt videolt jupi ära lõigata ning teise külge pookida. Kui see on võimalik ka Windows Movie Makeriga, siis võiks natukene õpetada...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSoovitage keegi kergelt netist kättesaadavat vabavaralist programmi, millega saab ühelt videolt jupi ära lõigata ning teise külge pookida. Kui see on võimalik ka Windows Movie Makeriga, siis võiks natukene õpetada...
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMis lugu mängib TV3 CSI NY reklaamis? Vaata see, kus kõigepealt on 'listen all you newyorkers' vms ja siis tuleb mahe tümin?
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustBeastie Boys - An Open Letter to NYCWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMitu korda Brooke Logan Vaprates ja Ilusates abielus on olnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustPakuksin, et 8 - 10 x
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNo wikipedias on 10 korda antud, aga viimasena on Nick Marone, kes on praegustes TV3-s näidatavates osades juba tema endine mees ja ta vahepeal oli veel kellegagi abielus, seega on wikid maha jäänud.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMa arvan, et wikis on asi täpne. Seega see kümnes abielu on TV3-s veel tulemas. Ja see, et Ridge ja Brooke lubasid täna abielluda (TV3 järgi) ei tähenda, et see neil tingimata õnnestub. See on ikkagi seebikas millest me räägime.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar