oot oot mis asja?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustKui kõrgeks need piletite hinnad kerkivad?
ja kui mul on alles neid kuue eeguseid pileteid kas siis nendega enam sõita ei saa?
Lühidalt:
1 korra talong eelmüügist - 15.-/7.- (täis/soodus)
1 korra talong juhilt - 25.-/13.-
30 päeva ID-pilet - 290.-/365.-/105.- (täispilet tallinlasele/täispilet mittetallinlasele(sh sissekirjutust mitteomavad üliõpilased/sooduspilet tallinlasele (sh sissekirjutust omav üliõpilane)
*Enne 1. veebruari 2010 ostetud sõidu- ja ühiskaardid kehtivad aktiveeritud perioodi või neile märgitud tähtaja lõpuni.
*Enne 1. veebruari 2010 ostetud talongid kehtivad 31. märtsini 2010. Pärast seda tähtaega võib neid talonge kasutada 2010. aasta lõpuni kombineerituna teiste talongidega nii, et sõidu eest tasumise hind ei oleks sõidutalongi puhul alla 15 krooni, soodustalongi puhul alla 7 krooni.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustAga noored majaomanikud ja muidu klemmid.... kuskohast oleks tallinnas mõistlik tellida turbabriketti... küttekeskus ja diislikeskus ja soov ja KB on läbi tuhnitud... tra... eelmine aasta oli tonni hind 1500 kanti... nüüd naljalt alla 2,2k ei saa... kas päriselt hinnad nii lakke tõusnud... on mõnd tarnijat, kes odavamalt müüks?
mul mõistus otsas... vaja läheks ühte alust
Väga nõutud on Alo Mureli sõnul brikett. "Turbabriketti toodab praegu ainult üks tehas, teine seisab, ja järjekorrad on väga pikad," kõneles ta.
Nii puit- kui turbabriketi hinnad on aga kerkimas kolme aasta tagustele tipphindadele.
Inimesi vooris neljapäeval küttelao vahet lakkamatult, pidevalt helises ka Mureli telefon. "Telefonile ei jõua üldse vastata, selleks peaks eraldi inimese palkama," nentis küttelao juht.
Kommentaar
-
kiire küss, et kes esitab, mis loo pealkiri ja mis aastast? veidral kombel ei suuda ise tuvastada... ilmselt on esitaja Nancy või midagi sellist... tänud!
Jaa jaa nii tore see, et on jälle pühapäev
Kauem hommikul magada saab
ei mul und miski silmist vii
Päev on nii pikk, aega küll siis käes
pole kiiret mul kuhugi
Jaa jaa nii tore see, et on jälle pühapäev...
Kommentaar
-
Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustpeakski pühapäev vms olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustSelline küsimus, et olen selline tore külalislahke laps ja rakendan selliseid asju, nagu hospitalityclub ja couchsurfing, nii ise ööbides välismaal ja olen mõnda lasknud enda juurde kah ööbima. ET siis, selline juhtum on, et Algeria-st (inglise keelne sõna muide) päris mingi mehike peilis mind välja ja uuris, et kas ma saan talle selle viisa tarvis vistiting letterit saata vms. Ehk siis ma peaksin nagu ametlikult kuidagi Kodakondsus- ja Migratsiooniameti kaudu ehk, tegema miski kirja ja saatma selle talle vast, et tema edasi toimetaks sellega. Aga lugesin kusagilt, et mina, kui kutsuja võtan ka omale vastutava miski rolli.. et mis kohustused ja jamad ma võin endale kaela tõmmata, kui tüüp otsustab näiteks juveelipoodi röövima tulla eestisse vms.. Ehk siis äkki kellelgi on miskeid kogemusi või mõtteid. Eelkõige asjalikke.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustal˛eerias elavad rättpead > kõik rättpead on terroristid. ära neid siia küll kutsu!
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustMu vanatädi on ka rättpea. Paneb räti pähe ja külmavereliselt mõrvab umbrohtu aias. Sul on õigus. Mitte.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkuule jube raske on kogu aeg värskeid pilte netist otsida.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMingi neegrinali?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar