pigem on nii, et paremad(ja kallimad) ajakirjankud on ise lahkunud ning suvalised tsurad täidavad pinda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpigem on nii, et paremad(ja kallimad) ajakirjankud on ise lahkunud ning suvalised tsurad täidavad pinda.
Ma ise pole olnud kunagi nö. puhas spordikirjutaja ja ausalt öeldes pole ma kunagi tegelikult üldse Päevalehes sporti teinud. Mõned lood vahele satuvad, aga need on paar korda aastas. Üldiselt on minu ülesandeks hoida silma peal Tallinnas toimuval, lisaks leida teemasid ka teistele kirjutamiseks. Erinevad teemad tulevad sellest, mis parasjagu huvitav tundub ja kui midagi huvitavat pole, siis vahepeal peab tegema ka lugusid, mis on nö. kohatäited. Aga üldiselt olen nö. kiirelt asjade algteadmised selgeks tegev universaal. Ma ei teagi, kas see on hea või mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustKas Tallinnas kuskilt võiks leida oranži Barcelona mängusärki?
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustaastal 2007 sain piletita sõidu eest trahvi. maksin ära ja nüüd on selle asja tõttu külmutatud pangakontod. wtf? keegi teab mis toimub? nii närvi ajab rsk
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitust2007. aastal tehtud väärteotrahv peaks peale kõige olema ka aegunud.
no fakk, ma maksin trahvi ära, mida nad tahavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitust2007. aastal tehtud väärteotrahv peaks peale kõige olema ka aegunud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustmis ma tegema pean nüüd?
no fakk, ma maksin trahvi ära, mida nad tahavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustUuri, kes su konto ära külmutas. Kohtutäituri käest vahepeal mõnd paberit pole tulnud?
ja trahv maksti ära aastal 2007. aklsjdfnbhjfnldjksvdbsfgbg
Algselt postitas metssiga Vaata postitusteesti.ee st saad oma võlad kenasti järgi vaadata.
Algselt postitas allarn Vaata postitustSeljuhul on jah asi absurd. Ega muud teha pole, kui pead nendega ühendust võtma. Ilmselt kuskil midagi mööda pandud.
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustühtegi paberit pole tulnud. ja ma tean kes külmutas, pank ütles. aga nende tööpäev on vist 12-15
ja trahv maksti ära aastal 2007. aklsjdfnbhjfnldjksvdbsfgbg
Kommentaar
-
Ega sa ei oska öelda, et kes oli täitur? Enamasti peaks neid sundtrahve menetlema keski härra Roodes, kellega saad pärast parajat ajun*ssi. Ise pean ütlema, et ma ei mäleta, kuidas seda võimalikult kiirelt lahendada sai. Peaks olema täituriga suheldes ikka otse. Kahjuks on kell nii palju, et ma ei saa enam justminist ka küsida.
Kommentaar
-
priit lantin.
kas tõesti ei peaks tulema mingit kirja selle ~31 kuu jooksul, et sellist situatsiooni saaks vältida? ma lihtsalt ei saa aru, et miks nüüd see külmutamine toimub.
kellegil selline asi veel juthunud? või trahv on jäänud maksmata, et millal kontod ära külmutatud on? aga mul on trahv makstud
Kommentaar
-
Algselt postitas manitaaz Vaata postitustpriit lantin.
kas tõesti ei peaks tulema mingit kirja selle ~31 kuu jooksul, et sellist situatsiooni saaks vältida? ma lihtsalt ei saa aru, et miks nüüd see külmutamine toimub.
kellegil selline asi veel juthunud? või trahv on jäänud maksmata, et millal kontod ära külmutatud on? aga mul on trahv makstud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar