Siin foorumis oli kunagi Neil Straussi jüngrite deitimiskoolituse kuulutus. Oskab keegi linkida?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Calva Vaata postitustkas pärast korraliku joomist võivad kurgumandlid imelikuks muutuda v: d, siuke imelik tunne kurgus.
Aga mandleid imelikuks juua.. pole ette tulnud.
Äkki lihtsalt mandlid põletikus vms.
Kurista soolveega ja ehk läheb paremaks. Kui ei aita, siis seisa ühe jala peal ja mõtle majanduslangusest.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustoled kindel, et joomise asemel pähe ei süstinud?
jah, selles, asi, ongi
Kommentaar
-
häda annab häiret!!!!!!
kui kellelgi juhtub kodus olema Andres Ehinilt järgnevaid luulekogusid:
"Udusulistaja"
"Paluteder ja mutrikorjaja"
"Luba linnukesel väljas jaurata"
ning tsüklit "Kimbuke sinililli" (ma kahjuks ei tea, kust kogust see pärit on)
siis palun palun palun palun palun palun võtke minuga ühendust!
aitähhhhh
Kommentaar
-
Algselt postitas Calva Vaata postitustkas pärast korraliku joomist võivad kurgumandlid imelikuks muutuda v: d, siuke imelik tunne kurgus.
aga jah, õhtuks oli korras, kuid päev otsa surinСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
polnud varem kuulnudki luguСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Mul nostalgia pisik hakkas aju sügama ja ütles, et peaks selle vana vene fotoka korda saama. Fed 3 on nimeks ja viimati, kui talle uue filmi sisse ostsin ja kahtlase väärtusega aktifotosi tegin, siis selgus, et ta ei suuda igatahes pilte välja pigistada ja film oli lage. Ehk siis kui ma oleks tahtnud seda kõike lühidalt kirjutada, siis : Kas keegi teab, kus Tartus on kohta, kus fotokat parandada.vana. ?
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitusttera. poleks uskunud, et Eesti lugu võiks olla
polnud varem kuulnudki lugu
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNagu naislauljaga Genialistid meets Süldi-Ska Faktor.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar