320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustnaislaulja meets Ska FaktorGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
kaks tükki kohe, ei ole kumbki väga loll aga tulistan:
1.) soovitage plekkkatusega tegelejat, muidugi elusoodsat. Miskine 90-100 ruutu tarvis.
2.) vesipiibu toru on seest korrodeerunud, kas seda kuidagi puhtaks ka saab? mingi imelik kõrvalmaitse on piibul juures igastahes. nende harjadega olen puhastanud, mida Universaalist osta saab, ent nendest abi pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitust2.) vesipiibu toru on seest korrodeerunud, kas seda kuidagi puhtaks ka saab? mingi imelik kõrvalmaitse on piibul juures igastahes. nende harjadega olen puhastanud, mida Universaalist osta saab, ent nendest abi pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitust
Kuid siiski, suured tänud!
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustsidrunhape + hari siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustJope lukk täitsa katki, ainult pool lukku saab kinni tõmmata, see lukutriip vms on riide küljest lahti.
On kellegil aimu, kus seda vahetada saaks või parandada?
Muud midagi, kui vaja miski töökoda ülesse leida.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustIga õmbleja peaks suutma sulle sinna jopele uut lukku panna.
Muud midagi, kui vaja miski töökoda ülesse leida.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKuhu saaks penoplasti viia Tartus? Pole palju, natuke. Eramajas väike prügikast, midagi muud ei mahuks enam)
Vähemalt nende Tallinna jaama ma penoplasti ja muid pakendijäätmeid vedanud olen.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Triklosan Vaata postitustReferaat teemal ''Kuidas valmistatakse magnetit?''
Äkki kellegil mingit materjali või soovitusi.
räägi füüsikaõpetajaga, tal on kindlasti materjale, aga mai tea kas sellisest teemast annaks just väga pikka referaati teha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar