Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustMa ei teadnud kuhu seda küsimust kirjutada..
aga noh ega see ilmselt ka väga vale koht pole
Kas keegi teab kuidas nende putsadega mängida on (kirjas on nad kui kuntsmuru putsad)
On siis kuntsmuru peal mängida nendega okei?
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustkuntsmuru ja kummikraanulid.
Õppekavad põhikooli emakeele osas ei ole vist enam need, mis tunamuiste.
Kui sa üritasid mind kritiseerida, siis tervita mõistust minu poolt. Need emakeele tunnis üle keskmiste hinnetega lapsed üritavad siin särada. Ma saan aru, et oleks ideaalne kirjutada kusagil http://foorum.soccernet.ee - foorumis grammatiliselt ja keeleliselt täiuslikult, kuid Sa peaksid ka arvestama, et siin käib inimesi nii Kolga-Jaani mõttetust linnast/asulast, kui ka Narva linnast. Algklassidest - magistrantideni.
Vigade parandus: 1. kunstmuru ( enda tekstist seda viga ei leidnud )
2. Kummikraanulid - kirjutatakse lahku - kummi kraanulid.
Kõike paremat,
Soccerneti külastaja
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust2. Kummikraanulid - kirjutatakse lahku - kummi kraanulid.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas D-7 Vaata postitustplekkpurgi varasematest postitustest lähtuvalt oletaksin, et tegu oli peene (enese?)irooniaga... mis vähemasti minu muigama pani.
(pilt leitud)
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustJumal hauda oma 1,5 kilose ajuga. (naistel on see 200g väiksem)
Kui sa üritasid mind kritiseerida, siis tervita mõistust minu poolt. Need emakeele tunnis üle keskmiste hinnetega lapsed üritavad siin särada. Ma saan aru, et oleks ideaalne kirjutada kusagil http://foorum.soccernet.ee - foorumis grammatiliselt ja keeleliselt täiuslikult, kuid Sa peaksid ka arvestama, et siin käib inimesi nii Kolga-Jaani mõttetust linnast/asulast, kui ka Narva linnast. Algklassidest - magistrantideni.
Vigade parandus: 1. kunstmuru ( enda tekstist seda viga ei leidnud )
2. Kummikraanulid - kirjutatakse lahku - kummi kraanulid.
Kõike paremat,
Soccerneti külastajaWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Hommik!
Teemal kirjavigadest
Aga mul oli kunagi üks tuttav, kellele meeldis selliseid hästi pikki lauseid kirjutada , mis siis varieerusid sõltuvalt sõnavõttudest kuni kahe lehekülje pikkusteni, ning ükskord siis juhtus nii , et seesama noorsant kirjutas Gümnaasiumi lõpukirjandit endal sääraselt, et maailis sulepeaga pika teksti valmis ning märganuna siis, et komasid polegi, jäi endamisi mõttesse, et mis oleks kui paneks nüüd mõned komad ka ikka, ning samahästi kui mõeldud sai, võttiski kirjanikuhärra asja kätte ning kukkus komasid panema, ikka niimoodi et üks koma peaks käima vist siia ja teine sinna ning kolmas tänna, ja ikka niimoodi neid ladudes sinna lausesse saigi tubli koolijuntsu neid lõpuks oma kümmekond tükki kokku, mispeale ei jäänudki tegijal muud tõdeda, kui et aitab kah, ning niimoodi antigi meil see meistritöö üle. Nüüd kõiki kindlasti huvitab, et mitu punkti härra meistriteos sai, aga ausalt öeldes vaevalt et härral endalgi seda meeles enam on, kuna teadupärast see kõik juhtus ju nii ammu, ja mis sest enam meenutada.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustTöötas?
xoxo
Keegi Cosmosepiipude piipe on proovinud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar