Algselt postitas -Ussu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustKriminaalasi 09230112229, ma ei ise ei saa asjast üldse aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustEi ole. Kui sa näiteks kraavi visates hakkad mingit iba keskajast rääkima, siis võid lausa türpi saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKäimasolevaid uurimisi minu teada kusagil üleval pole. Kui sa sellise teatise said, siis pead ikka pöörduma saatja poole. Politsei peaks see olema. Meenuta, oled kellelegi türpi andnud? Laadinud ftp-sse Eesti filmi? Või panka röövinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustKas tulevikus on ajaloo õppimisest midagi kasu kah ? Jube igav on seda lugeda, üldse ei jää meelde kah, absoluutselt ei suuda enam selle ainega tegeleda ..Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustVõrrand 2q³-3q²-3q+2=0 vajaks lahendamist. Keegi ehk aitaks?
= (q+1)[(2(q² -q+1) - 3q] = (q+1)(2q² - 5q +2)
Edasi vast aimad ise...
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustSuur tänu. Eks ma hommikul proovin."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar