Doonoritele tehakse HIV test tasuta
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas 10 Lopez Saldana?
seda ma ju küsisingi. kus ma lähen ja teen?
Anonüümset testi mul suurt vaja ei ole, sest mul on vaja just sellist tõendit, et Dannar pole HIV-positiiv. Muidu ei taha venelased endamaale sisse lasta
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustDoonoritele tehakse HIV test tasutaSupplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMis ei tähenda seda, et kui oled kummita mõnd kahtlast naist pannud, siis lähed verekeskusesse "head tegema" ja samal ajal saad teada, kas oled midagi külge saanud või mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMis värk on siis? Ma olin kuulnud linnalegendi, et prostituudid pidid olema usinad doonorid...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMis värk on siis? Ma olin kuulnud linnalegendi, et prostituudid pidid olema usinad doonorid...Supplies!
Kommentaar
-
Vaatasin täna filmi Goldfinger ja sealt jäi silma, et naistel olid tissid VÄGA teravad. Küsimusele "miks?" vastas minu tüdruksõber, et tegu on imelike rinnahoidjatega, aga mina arvan, et tegu on lihtsalt sellega, et 60-ndatel oli gravitatsioon natuke teisesuunalisem jõud, kui praegu on. Minul on õigus, onju?
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMis ei tähenda seda, et kui oled kummita mõnd kahtlast naist pannud, siis lähed verekeskusesse "head tegema" ja samal ajal saad teada, kas oled midagi külge saanud või mitte.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kust krt ma saan disable'ida programme, mis koos windowsi launchiga end ise automaatselt käivitavad ja sinna 'tegumiribale' või mis ta on ronivad? Ma ei viitsi igakord mingit quicktime'i või adobe photo manageri või torrentiprogrammi või muid asju, mida ma parasjagu ei kasuta, sealt käsitsi kinni panna..We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKust krt ma saan disable'ida programme, mis koos windowsi launchiga end ise automaatselt käivitavad ja sinna 'tegumiribale' või mis ta on ronivad? Ma ei viitsi igakord mingit quicktime'i või adobe photo manageri või torrentiprogrammi või muid asju, mida ma parasjagu ei kasuta, sealt käsitsi kinni panna..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar