Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Miks ma orkutis, kuhugi kommentaare kirjutada ei saa ja sama kehtib ka kommuunidesse postitamisega. Lisaks ei saa ka MSN-i sisse logida, kuigi samas internet töötab väga hästi. Orkut saadab sellise kirja: Hetkel ei lubata sul seda teha. Palun proovi mõne aja pärast uuesti.
"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!
Ära naera midagi. Eelmine aasta jäin ühe punktiga auhinnast ilma.
Mis teemaga sa auhinnale nii lähedale said?
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kas see oli lihtsalt kokkusattumus, et ülemus dannari kuhugi karup...e saatis, samal ajal kui siin vabariigi parimaid ajakirjanikke valiti?
Ja tegelikult selline täpsustus ka, et ma läksin sinna karupersse oma soovil. Kuna selline asi välja pakuti peastaabi poolt, siis ütlesin selle edasi ülemustele, kes ütlesid, et tavai, võid minna. Lugu pidin kirjutama vaid peastaabi rahustamiseks, sest meie lehte eriti machoteemad ei koti. Meil on teine meelsus.
krdi sihuke küsimus, et kes see mees on, kes alo tv-s õhtuti vahel mitu laulu järjest lauluab, endal kuldhammas välkumas ja elutuim kalanägu ees, üks laul mida laulab on veel REM Losing my religioni kaver. no ikka ilge. aga kes see on? kunagi nime ka all ei ole.juba kaks korda olen enne kahteist näinud nädalavahetusel.
Kommentaar