Algselt postitas dannar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Milleks õpetajatele palka maksta, kui elu õpetab?Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Et vähendada elukoolis tekkivaid piinasid?
Näiteks elukoolis õpid angliiskit ja õpid selgeks sõna "fuck" (käigupealt Inglismaal) ja hakkad seda kasutama Inglismaal kuigi tähendust ei tea...ütled "fuck you" ja mis juhtub? Kuna õpetajad õpetavad mis mida tähendab siis võib hoida nii mõnegi hamba tervena :P
Ebaloogilise loogika ebaloogiline loogika.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustkrdi sihuke küsimus, et kes see mees on, kes alo tv-s õhtuti vahel mitu laulu järjest lauluab, endal kuldhammas välkumas ja elutuim kalanägu ees, üks laul mida laulab on veel REM Losing my religioni kaver. no ikka ilge. aga kes see on? kunagi nime ka all ei ole.juba kaks korda olen enne kahteist näinud nädalavahetusel.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustsest meie lehte eriti machoteemad ei kotiLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMachoteemad? Tegelt ka? Ma seda toimetaja juttu juba kuulsin, aga machoteemad? Tegelikult ka või?
Kommentaar
-
Mille järgi kindlaks teha, et autol on kojamehed, mitte kojanaised?Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustHeldur Jõgioja?
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustMille järgi kindlaks teha, et autol on kojamehed, mitte kojanaised?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar