Keegi selle lingi saaks anda kust saab vaadata TV14 otse?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKeegi selle lingi saaks anda kust saab vaadata TV14 otse?
Kommentaar
-
Algselt postitas رجل بلا اسم Vaata postitustMiks pärast duši all käimist suits teistmoodi maitseb?Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
värske õhk on isegi suitsetamise puhul mõnussee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKas sa nagu tegelt ka uskusid, et ta vastaks???
minul oleks hea meel siiski lugusid kuulda ja ehk ka enamikul avalikkusel. ent asja teeb keerulisemaks see, et ajakirjanik käis peastaabi kutsel ja kuludega. samas...
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustsuht ei. kontrollküsimus.
minul oleks hea meel siiski lugusid kuulda ja ehk ka enamikul avalikkusel. ent asja teeb keerulisemaks see, et ajakirjanik käis peastaabi kutsel ja kuludega. samas...
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustPeastaabist on mul poogen. Aga ma kahtlen pigem sõdurite ja nende lähedaste pärast.
kusjuures viimasel ajal AK uudistes teatatakse alati, et kui keegi maksab reisi kinni, et kes see siis oli. minu jaoks väga positiivne lüke. asi on koheselt läbipaistvam.
samas on Eesti profajakirjanikud siiski sellised, kes laias laastus julgevad ka teravat tõmmata kui vaja, isegi reisi kinnimaksja suunas. vähemalt mulje on küll selline ja ise paari sellist tunnen kah
Kommentaar
-
Algselt postitas FUZZU Vaata postitustKuna oli viimati selline olukord, kus Champions League finaalis sai mingi meeskond mängida koduväljakul?
vabandan, vale vastus. Lissaboni Sporting mängis uefa kuubikut kodus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar