mul on win xp.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kes teab pria asjadest täpsemalt võiks mind natuke aidata või suunata kuhugi kust ma mingit seadusandlust selle kohta lugeda saaks. Vanemad palusid uurida mul aga ega ma nende jutust väga täpselt aru ei saanud.
Nimelt meil jäi vist 1 aasta esitamata niitmistoetuse avaldus või mis iganes asja iga aasta peab esitama neile et toetust saada, kuigi me iga aasta oleme ilusti ära niitnud. Nüüd nad tahavad meilt saada mingi 8k kohustuse mittetäitmise eest. Peamegi maksma neile vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas Zaeka Vaata postitustKes teab pria asjadest täpsemalt võiks mind natuke aidata või suunata kuhugi kust ma mingit seadusandlust selle kohta lugeda saaks. Vanemad palusid uurida mul aga ega ma nende jutust väga täpselt aru ei saanud.
Nimelt meil jäi vist 1 aasta esitamata niitmistoetuse avaldus või mis iganes asja iga aasta peab esitama neile et toetust saada, kuigi me iga aasta oleme ilusti ära niitnud. Nüüd nad tahavad meilt saada mingi 8k kohustuse mittetäitmise eest. Peamegi maksma neile vä?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Zaeka Vaata postitustKes teab pria asjadest täpsemalt võiks mind natuke aidata või suunata kuhugi kust ma mingit seadusandlust selle kohta lugeda saaks. Vanemad palusid uurida mul aga ega ma nende jutust väga täpselt aru ei saanud.
Nimelt meil jäi vist 1 aasta esitamata niitmistoetuse avaldus või mis iganes asja iga aasta peab esitama neile et toetust saada, kuigi me iga aasta oleme ilusti ära niitnud. Nüüd nad tahavad meilt saada mingi 8k kohustuse mittetäitmise eest. Peamegi maksma neile vä?
Samas on kummaline, et nõutakse tagasi toetus, mida pole taotletudki.BACK WHERE WE BELONG
Kommentaar
-
Algselt postitas Melwood Vaata postitustÜsna segane jutt, kuid eeldan, et tegu on PRIA makstava toetusega, ilmselt poollooduslike koosluste hooldamiseks makstava toetusega. Ei ole ise ka enam aastaid põllumajandus- (ega keskkonna-)toetustega tegelenud, et oskaksin rohkem aidata, kuid soovitan tutvuda infoga PRIA kodulehel (www.pria.ee). sealt valida > taimekasvatus > keskkonnatoetused.
Samas on kummaline, et nõutakse tagasi toetus, mida pole taotletudki.
Kommentaar
-
Miks kurat näitab Tv6 juba teist nädalat mängu CSKA - Inter, kuigi samal ajal hoopiski põnevam mäng MANU - Bayer? Ja sama kolmapäeva kohta. Mängivad Barca - Arsenal, aga näidatakse juba pooleldi selget paari Bordeaux - Lyon????
Asi ei tohiks ju rahas olla, sest kas Champions League mängude teleõigused pole mitte kõik sama hinnaga?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMiks kurat näitab Tv6 juba teist nädalat mängu CSKA - Inter, kuigi samal ajal hoopiski põnevam mäng MANU - Bayer? Ja sama kolmapäeva kohta. Mängivad Barca - Arsenal, aga näidatakse juba pooleldi selget paari Bordeaux - Lyon????
Asi ei tohiks ju rahas olla, sest kas Champions League mängude teleõigused pole mitte kõik sama hinnaga?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMiks kurat näitab Tv6 juba teist nädalat mängu CSKA - Inter, kuigi samal ajal hoopiski põnevam mäng MANU - Bayer? Ja sama kolmapäeva kohta. Mängivad Barca - Arsenal, aga näidatakse juba pooleldi selget paari Bordeaux - Lyon????
Üleüldse on tv3/tv6 Mänju mänge alates Mardisalu aegadest oksendamiseni näidanud ja näiteks minule on selline mängudevalik palju rohkem meeltmööda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar