Algselt postitas aanvaller
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustKuidas Raix leiutajaks sai?
Pühapäeval siis leidur uuesti ekraanil kell 14.00:
tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustKuidas taastada failid/folderid valisel k6vakettal, mis 2kkitselt 2ra kadunud(kuigi vaba ruumi j2rgi vaadates peaks k6ik veel alles olema) ?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
noh, kaani ennast pildituks ja mine proovi siis mõni paar tisse paljaks meelitada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitust
Kommentaar
-
mul kaks küsimust tegelikult.
1. Kas see vastab tõele, et Louvre´i klaaspüramiid koosneb 666-st klaastahvlist?
2. Mul on Colin Macrae ralli 2005, aga Vistaga ei saa seda mängida. Olen aga kuulnud, et pidi olema mingi programm, mis selle ometigi võimalikuks teeb. On kellelgi selle kohta andmeid?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustmul kaks küsimust tegelikult
2. Mul on Colin Macrae ralli 2005, aga Vistaga ei saa seda mängida. Olen aga kuulnud, et pidi olema mingi programm, mis selle ometigi võimalikuks teeb. On kellelgi selle kohta andmeid?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustmul kaks küsimust tegelikult.
1. Kas see vastab tõele, et Louvre´i klaaspüramiid koosneb 666-st klaastahvlist?
Kui ei usu, mine loe üle. Ja edaspidi googelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust
vasakuga klikk käivitusfaili peale, ning "run as administrator"Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust2. Mul on Colin Macrae ralli 2005, aga Vistaga ei saa seda mängida. Olen aga kuulnud, et pidi olema mingi programm, mis selle ometigi võimalikuks teeb. On kellelgi selle kohta andmeid?
parem klikk mängu ikoonil -> properties
valid compatibility
run this program in compatibility mode for...
ja siis valid näiteks xp sealtarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust
Ajakirjad Siin saad vormistada Geeniuse paberajakirjade tellimusi. Autoleht Eesti suurim autoajakiri. Ilmub kaks korda kuus. Hind poes alates 11.98 kuus (kaks numbrit). E-arvepüsimakse lepinguga 9.99 kuus (kaks numbrit kuus + Autoleht Ekstra kord kvartalis). Telli siit Autoleht Ekstra Ainus eestikeelne autoteemaline klantsajakiri. Ilmub neli korda aastas. Hind poes 8.95/ number. E-arvepüsimakse lepinguga 6.95/ number (ei […]
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar