Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKes ei tahaks saada miljonäriks?
Ok, te nägite seda tulemas, oli küll labane, aga siiski...
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKüsimus rubriigist, kes kellega käib ja mõnda, ehk tegelikult nõmedalt kollane küsimus... Kas tõesti sõidab Tanel Padar ühe vägevaima masinaga, mis viimasel ajal välja lastud? Ehk Ford Mustang'iga?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkeegi saaks anda lingi, kus ma leiaksin vanade palkmajade pilte
et asuks ikka eestis, ning oleks piisavalt vana, et selle kohta saaks öelda "hakkame taastama"
lihtsalt pilte oleks vaja
Või äkki see sinu äri ongi :P
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Jou! Probleem siis selline, et tahaks ühte India punjabi keelset lehte vaadata, aga tähtede asemel on lehel nähtavad mingid naljakad elemendid ja kujundid tähtede asemel. Brauser on Mozilla. Ideid ei ole. Keegi targem ehk osakb miskit soovitada?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustJou! Probleem siis selline, et tahaks ühte India punjabi keelset lehte vaadata, aga tähtede asemel on lehel nähtavad mingid naljakad elemendid ja kujundid tähtede asemel. Brauser on Mozilla. Ideid ei ole. Keegi targem ehk osakb miskit soovitada?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustUnunes mainida, et olen päris võhik sellistes asjades?
Kust seda muuta siis?
Kommentaar
-
Oijeebus. Mõtsin, et puhastan arvutit nats. Kustutasin mingeid saastprogramme ja võtsin, nagu eespool õpetatud, startupist programme maha ja lasin adaware'ga üle. Ühtlasi tegin strateegilise vea ja võtsin maha ammu aegunud kaspersky ENNE, kui installisin AVG free. Sest noh, mul üks tuttav itimees ütles, et see on normaalne asi. Kas on võimalik, et selles vahemikus, mil arvutil nö. kummi peal ei olnud, võttis mingi worm juhtimise üle? Ma ei saa enam avada ühtki .exe faili, jooksutada msconfigi või näppida control paneli alt midagi, lööb ette errori 'windows cannot access the specified devise, path or file. You may not have the appropriate permissions to access the file'. Restartides kobiseb midagi run32.dll faili kohta. Küll saan aga kõik programmid lahti, klikkides otse sobivale failile - ehk et näiteks firefox avanes, kui leidsin mingi html faili ja klikkasin sellel. Üldiselt mulle see asi ei meeldi. On midagi teha ka või format c?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar