Algselt postitas taku*
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkuidas nimetati mäkaiveri teipi enne mäkaiverit?????
In Germany the tape is commonly known as "Panzerband" (tank-tape), or "Panzertape", a name which emphasizes its general toughness, or "Gaffer/Gaffa-Tape".forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
ok, ma helistasin emale.
vene ajal polnudki sellist asju meie riigis. oli ainult 2 nn teipi ja nendest kirjutas juba kasutaja metssiga. kuskil 90ndate keskel kui televisoonis hakkas macgyver jooksma siis sellel ajal tuli eestisse ka selline teip käibele ja nii seda kutsutaksegi.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Kalevipoeg, Suur Tõll (Saaremal Suur Töll)?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustpink floydi laulus money on üks salm
money, get away
get a good job with more pay
and your OK
miks seal "your" on? miks mitte "you're"?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustsellepärast ma küsingi, et mul on dark side of the mooni vinüüli vahel kirjutatud your. ja see pole mingi melodia vinüül."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar