Algselt postitas EgoTrip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Selline küsimus , et kui sisestan arvutisse cd , siis millegi pärast my computerisse ühtegi faili ette ei tule ja see on ükskõik millise cd-ga. Samas kui sama arvutiga sisenen teise kasutajana sisse siis on nagu kõik olemas. Oskab keegi öelda milles probleem on, äkki on installimine blockitud vms ?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustJep, see jama on ainult siis kui mina helistan talle, teistega seda jama pole
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustVb "sõber" ei taha lihtsalt rääkida sinuga.
// jah see helistajagrupi värk oligi majas. ole sa tänatud rauuloAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEven või keegi...Kuidas ma need 7h8s5 ja 5p3s2 mängima pean?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
kus tallinnas ipode parandatakse"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustJep, see jama on ainult siis kui mina helistan talle, teistega seda jama poleBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas eriklt Vaata postitustSelline küsimus , et kui sisestan arvutisse cd , siis millegi pärast my computerisse ühtegi faili ette ei tule ja see on ükskõik millise cd-ga. Samas kui sama arvutiga sisenen teise kasutajana sisse siis on nagu kõik olemas. Oskab keegi öelda milles probleem on, äkki on installimine blockitud vms ?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitusttänud
märki
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar