Mis õliga tahad? Mul on pakkuda EXTRA VIRGIN (eriti süütu)...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustÜtleme et Eesti saabki endale 2024 EM-i korraldusõiguse.. Kuidas siis koondise mängudega on? Kas koondis ikkagi mängib alagrupiturniiri mänge, kuigi koht EM-ile on tagatud? Pole kursis sellega veel
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustÜtleme et Eesti saabki endale 2024 EM-i korraldusõiguse.. Kuidas siis koondise mängudega on? Kas koondis ikkagi mängib alagrupiturniiri mänge, kuigi koht EM-ile on tagatud? Pole kursis sellega veel
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustSõida nr 5 ( võibolla eksin trolli numbriga ) trolliga Siili peatusesse, sealt on umbes 100 meetrit kõmpimist ja oledki kohal. Või mine baltijaamast rongi/trammiga ülemistele, sealt kõmbi autobussijaama ja sealt 17A bussi peale.
baltast viib siili peatusse troll nr 4, aga kõndimist on sealt siiski tuntavalt rohkem kui 100 meetrit, nii et buss nr 17 või 17A on parem valik. selle peale lähed vabaduse väljakult ja sõidad tüve peatusesse. sealt on tõesti juba lühike maa minna.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitusthttp://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=378971
Mis värk selle Georgi lindiga on?
Ma olen midagi vist maha maganud..
Laialt levinud propaganda, mida venelastel meeldib ju hirmsasti teha.
Meil kipuvad seda endale autole panema paduvenelesed ja loomulikult on ajakirjandusele see asi antud juhul vastukarva.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar