Algselt postitas Evu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustNimelt mul vanemad on just praegu seal. Ning ma mõtlesin, et äkki saab odavamalt. Siis võiks osta.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
On probleem, mis seisneb selles, et mingi 5-6 minutit peale p2p vaatamist kaob ära ühendus modemiga (nii tvants kui sopcasti puhul), hetkel kasutan 1Mbs Elioni kodu-adsli. No ma saan aru, et see ei ole mingi eriline tegija aga p2p vaatamist peaks see ikkagi võimaldama. oskab keegi aidata?Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustnii C.S.I. friigid
kas keegi eile vaatas C.S.I.-d
kui vaatas, siis kas keegi oskab öelda mis lugu käis sarja alguses ja lõpus
selline mõnusalt rahulik lugu, sõnu ma ei kuulnud mis seal loos olid
lugu lihtsalt lummas niivõrd
Kommentaar
-
mulle tuli ka 1 asi CSI.ga meelde. kas keegi teab mis nende laulude nimed on.. eem nimelt TV3.e reklaamis CSI.d väga pikalt nende lauludega. minu arvates olid need reklaamis kokku mixitud, aga võib ka ehk selline versioon olemas olla. nimelt mingid kiiremad dnb rütmiga asjad ehk ehk keegi oskab aidata. annaks lille või õlle. aitähMai-Tea Vist
Kommentaar
-
Algselt postitas Circa Vaata postitustmulle tuli ka 1 asi CSI.ga meelde. kas keegi teab mis nende laulude nimed on.. eem nimelt TV3.e reklaamis CSI.d väga pikalt nende lauludega. minu arvates olid need reklaamis kokku mixitud, aga võib ka ehk selline versioon olemas olla. nimelt mingid kiiremad dnb rütmiga asjad ehk ehk keegi oskab aidata. annaks lille või õlle. aitähAILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustC.S.I New York Beastie Boys- An Open Letter To NYC http://www.speedyshare.com/138661223.html
suured tänud aga natukene endal on häbi, et ei teadnud, et see beastie boysi oma on. aga see selleks. (F) (õlu)Mai-Tea Vist
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar