Rademari sealkandis ei ole? Seal on igast spordikotte müügil.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkuidas ma saaksin paigutada.gif failid msni
kui tahad vestlustesse uusi emotikone, siis vajutad vestluse ajal seda nuppu, kus all need pildid on ja valid "kuva kõik" > "loo" täidad väljad, vajutad "ok" ja ongi olemas.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust1.mis on eesti meeste keskmine pikkus?
2.Käisin kusagil Vapiano restos söömas. Vägisi pisteti pihku mingi magnetkaart, kus oli kirjas, et kaotamise korral tuleb 750- välja köhida. Mitte et ma ära kaotasin selle, aga kas nad prakikas saavad mult seda raha sisse nõuda?
Aga kui ma teen 1000 kroonise arve ja kaotan kaardi ära, siis maksan ainult 750? ^^
Kommentaar
-
Sooviksin enda arvutit võrrelda sellega:
ML340
Microsoft Windows 7 Professional ENG 32-bit
Intel Pentium E5300, 2.6GHz, L2 2MB, VT
4GB (2x2GB) DDR 800 MHz
500 GB 7200rpm, serial ATA II
DVD+-R/RW kirjutaja
ID-kaardi ja 9 in 1 välkmälulugeja
Lõimitud Intel GMA X4500 graafika, DVI-D & VGA
Lõimitud 10/100/1000 võrgukaart
Lõimitud helikaart
Minitorn microATX valge, 350W
ML EST valge USB klaviatuur
Logitech Optical hiir
3a garantii, sellest 1a ekspressgarantii
Monitor Samsung 20'' Rose Black
Kuidas? Ja mis oleks selle ML340 nõrgad kohad?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustEi tea, peaks ikka jah valeinfo olema.
"Malta on Euroopa Liidu kõige väiksem riik nii pindalalt kui rahvaarvult"
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSooviksin enda arvutit võrrelda sellega:
ML340
Microsoft Windows 7 Professional ENG 32-bit
Intel Pentium E5300, 2.6GHz, L2 2MB, VT
4GB (2x2GB) DDR 800 MHz
500 GB 7200rpm, serial ATA II
DVD+-R/RW kirjutaja
ID-kaardi ja 9 in 1 välkmälulugeja
Lõimitud Intel GMA X4500 graafika, DVI-D & VGA
Lõimitud 10/100/1000 võrgukaart
Lõimitud helikaart
Minitorn microATX valge, 350W
ML EST valge USB klaviatuur
Logitech Optical hiir
3a garantii, sellest 1a ekspressgarantii
Monitor Samsung 20'' Rose Black
Kuidas? Ja mis oleks selle ML340 nõrgad kohad?
Kui see tähendab Microlink, siis hoia sellest nii kaugele kui üldse võimalik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustHea, et jänkid üldse Eesti teavad. Maltad ja Luxembourgid ongi juba selgelt liiast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKas ongi nii? Aga näiteks küproslased ja maltalased?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustAga kui ma teen 1000 kroonise arve ja kaotan kaardi ära, siis maksan ainult 750? ^^Algselt postitas poomjoosep Vaata postitustKui sa seal tellid oma kaardiga, siis neil jääb sellest jälg maha, küll nad sulle selle 1000+750 ära keeravad =) egas nad lollid ei ole ja nii saab rikkaks
Aga mul on ka äriplaan. Prindin mingid flaierid kus on väikselt taha kirjutatud, et kui te seda flaierit mulle homme Türi statoili parklas ei tagasta, siis leppetrahv on 2000EEK. Siis lähen jagan neid tallinna raekojas ja virus.
Muidugi eeldatavasti on Vapiano ukse või kusagil mingi selgitav tekst ikkagi olema, et asi JOKK oleks. Huvi pärast võiks muidugi Tarbija kaitsest küsida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar