Tahaks fännipäeviku rubriiki, kuskohast leian
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustSee on juba preference. Vanasti kasutasin ka BSP-d aga mingit varemat versiooni kus spyware-i juures pole, mida uuel on (Pole aastaid kasutand ehk enam pole?) ja MPC on hea, aga mulle ei meeldi.
Ütle 1 asi mida VLC ei tee?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTegelikult tehti VLC ikkagi ju neid silmas pidades, kes ei osanud koodekitega mässata st. kasutajatele, kes ei taba päris biiti.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust...või siis äkki nendele, kes ei tahtnud ega viitsinud kogu aeg mingite koodekitega mässata ning eelistasid "igasuguse ilmaga" toimivat lahendust, selle asemel et targa itimehe nägu tehes mõttetuid minuteid mingi järjekordse koodekipaki tirimise peale kulutada?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKüsimus pole selles, mida vlc ei tee, küsimus on väites "iga inimene, kes oskab arvutit kasutada, kasutab VLC-d" vms. mis sa enne ütlesid.
Algselt postitas CD7 Vaata postitustKeegi kes arvutit oskab kasutada ei kasuta windows media playerit.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKas Kanal2 või TV3 omab internetis soliidset striimi? Kui jah siis paluks linki. Kui ei , siis võiks keegi selle leiutada!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkus ja mis ja kes tegeleb tallinnas kostüümide laenutamisega?
polegi vist peaaegu sellist, kes ei laenuta
Vene teater
Tln Linnateatri
kostüümilaenutus on suletud seoses laeavariiga laenutuse ruumis.
Vabandame ebamugavuste pärast ja loodame laenutuse taas avada uuest teatrihooajast, augustikuus.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkus ja mis ja kes tegeleb tallinnas kostüümide laenutamisega? nukuteater?
linnateater? on veel neid?
vaja oleks preestri, känguru ja karu kostüümiforever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkus ja mis ja kes tegeleb tallinnas kostüümide laenutamisega? nukuteater?
linnateater? on veel neid?
vaja oleks preestri, känguru ja karu kostüümi
Mina julgen soovitada "A' la Kostüümi". Asub Pärnu mnt 154 ja minu mäletamist mööda peab sinna enne ette helistama, et sisse saada. Valik on väga suur ja hinnad mõistlikud.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar