Kuidas ma tean kas mu telekal on sisseehitatud digiboks või mitte?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustKuidas ma tean kas mu telekal on sisseehitatud digiboks või mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustKuidas ma tean kas mu telekal on sisseehitatud digiboks või mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustEi saa hakkama, Philips 32PFL7603D / 12 kui keegi viitsib siis aitähh.Learn more about Philips and how we help improve people’s lives through meaningful innovation in the areas of Health systems, Personal health and Lighting.
Kui sama telekas, siis on olemas küll (Integrated Digital Tuner for DVB-T reception.) See tähendab, et saad tavaantenniga jätkuvalt Eesti kanaleid näha (v.a TV 6, mida Levira ei edasta).
Kommentaar
-
No põhimõtteliselt on asi nii, et sa saad tavalise antenniga Eesti kanaleid edasi näha. Seega ei peagi sa millegagi liituma, kuna su TV sisaldab juba digiboksi. Lihtsalt ühendad tavaantenni taha ja näed viit Eesti kanalit edasi. Kui aga tahad ka muid kanaleid näha, siis pead ikkagi mõne teenusepakkujaga liituma. Nt Elioniga. Seljuhul aga annavad nad ise omaltpoolt digiboksi. Jama on aga selles, et seljuhul pole su enda teleri digiboksiga enam midagi peale hakata.
Kommentaar
-
Kas siin keegi isetehtud suitsuahjus sinki on teinud?
Nägin hommikust peale hirmsat keppi ja sain ahjuga täitsa hakkama (ladusin tellistest kolde, sealt suunasin umbes pooleteistmeetrise rauast toru kuurist leitud metallist kappi, kuhu eelnevalt relakaga vastava augu sisse tegin jne)... Shaslõkki jõudsin teha, tuli hoopis parem kui tavagrillil.
Aga oskab keegi nõua anda, kuidas sinki teha? Selles mõttes, et kas juba eelmisel päeval tasuks lihakäntsakas soolvette panna ja mida veel lisada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustPärisd lootusetu ka pole. PIPpi kasutades saad kaht erinevat kanalit siis jälgida. Kui see teler on viimase aasta, pooleteise pealt, siis on ok. Varasemad Philipsid D märgiga omasid MPEG2 dekoodriga digiboxi sees. Kuna aga mudel tundub minu jaoks uus, siis ju sellel on MPEG4.
Kommentaar
-
Algselt postitas allarn Vaata postitustJama on aga selles, et seljuhul pole su enda teleri digiboksiga enam midagi peale hakata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKuidas on selle väravavahi käega mängimise reegliga? Mul endal see FIFA ametlik reeglite leht ei avane. Teada tuntud tõde on, et väljas pool karistusala ei tohi mängida, aga kas on ka selgeks tehtud, et mitte vastase karistusalas?
Inspireerituna sellest Howardi olukorrast.
Outside his own penalty area, the goalkeeper has the same restrictions
on handling the ball as any other player.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar