Sain kirja, et olete palutud osalema TEAN ja OSKAN küsitluses. Alguses mingid küsimused ja hiljem testid elust enesest. Mida need testid elust enesest endast kujutada võivad?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustvanasti jooksis kalev spordilt mingi jalka seebikas..
Mis seep see oli ?
Kommentaar
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustMehed ei nuta. nüüd kuku(?) raadios. Ei tea muidugi kas seda mõtlesid.
See oli mingi lambi inglismaa klubist.. Seal olid lambi mängijad.. üks oli mingi naismith(isa ja poeg )
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustvanasti jooksis kalev spordilt mingi jalka seebikas..
Mis seep see oli ?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Mis seep see oli ?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis müstiline jooks on Metaxa? Kuidas millega seda juukase?
Edit: osad joovad ka õunamahlaga, aga min uarust polnud see nii hea kui Ginger alega.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustProovi Ginger ale limonaadiga. Maitseb väga hästi, minu lemmik.
Edit: osad joovad ka õunamahlaga, aga min uarust polnud see nii hea kui Ginger alega.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas kõlar Vaata postitustkui sa leiad kuskilt mingi võimaluse seda vaadata siis anna teada ok?Näeme Santiago Bernabeul.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealMadrid15 Vaata postitustMa ei tea kas praegu on, aga mingi aeg tagasi jooksis sarnane saade ka eurospordist.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustparim koht Kuressaares, kus homme Mängu vaadata?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar