Algselt postitas aandres
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustEA lendab nii igavate sihtkohtade vahel, et ei näe sa essugi.
Ja kui pikemat aega juba EA's töödanud, siis hiljem mõnda välismaa lennufirmasse..Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Ega kellegil ei ole üle SEB sügisjooksult saadud Viking Line kinkekaarti, millega saab edasi-tagasi Soome sõita? Ostaks ära koheselt selle.
Või oskate nimetada veel ühe viisi kuidas 2 alaealist järgmine nädal odavalt soome saaks, ei tunne ka neid laevu väga.. viking line pakkus edasi tagasi 1300eek kahele. jube
Kommentaar
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustTartu või Tallinn?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustEga kellegil ei ole üle SEB sügisjooksult saadud Viking Line kinkekaarti, millega saab edasi-tagasi Soome sõita? Ostaks ära koheselt selle.
Või oskate nimetada veel ühe viisi kuidas 2 alaealist järgmine nädal odavalt soome saaks, ei tunne ka neid laevu väga.. viking line pakkus edasi tagasi 1300eek kahele. jube
Kommentaar
-
Algselt postitas Calva Vaata postitust
kust võiks leida selliseid sigrimigri pilte???DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
härrased ajakirjanikud - mis jama selle (Volvo, Nõmme) rolleriõnnetuse ümber toimub?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusthärrased ajakirjanikud - mis jama selle (Volvo, Nõmme) rolleriõnnetuse ümber toimub?
Kommentaar
-
seda, et inimesi meil sureb nii häid, kui ka paremaid, aga mõne inimese traagikat kajastatakse rohkem kui Lennart Mere taevaste jõudude poole lahkumist.
viimased päevad ei näe ma postimees.ee, ohtuleht ja delfi.ee pea-uudistes muud kui:
"Rolleriavariist eluga pääsenud tüdruku sünnipäev möödus haiglavoodis"
"Rolleriklubi mälestas hukkunud rollerijuhti"
"Rolleri ja auto kokkupõrkes hukkunud noorsportlase ärasaatmine"
"A. Le Coq Arenal mälestatakse traagilises rolleriõnnetuses hukkunud Flora noormängijat"
"Hukkunud rollerijuht sai löögi Andres Jõesaare autolt"
"Kristiines hukkus noor rollerijuht"
"Elust suurem koorem"
Need on nüüd ainult postimees.ee pealkirjad.
Keegi korraldab tsirkust. Värdjad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustma küsin, et mis toimub?
Sa ise lehti ei uuri vms? http://www.tallinnapostimees.ee/?id=291359
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar