Algselt postitas krissu04
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustOli mul kord probleem ühe programmiga BurnAware Free, mis ei tundnud muusikat kirjutades ära, et CD on tühi. Vahetades ümber CDBurnerXP vastu sain oma asjad kirjutatud. Mis programmi kasutad?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustüks tuttav võttis oma telefonile mingi pakkumise vastu
nüüd mingi teema, et vaid 50.- nädalas saad helinaid tõmmata, mänge, taustapilte jne
kuidas sellest lahti saada?
mingi natta.com oli vist mingi aadress seal
- Kunagi käis Mihkel Raua neljapäevaõhtuses ekspressis rääkimas nooremat sorti mees, kes kunagi uude klassi sattudes oli tagakiusatav kuid pärast sai päris popiks vms. Kirjutanud ka selle kohta raamatu ja teinud mingi videoklipi(?). Äkki keegi puhtjuhuslikult teab selle noormehe nime?
Kommentaar
-
Algselt postitas SixtySix Vaata postitustKirjutanud ka selle kohta raamatu
(vb kujundaja 'tahab sellest rääkida')
ohtuleht
Kooliajal oli tõesti Margus muhe ja tegi alati nalja. Ei teadnudki küll, et ta sellepärast tegi, et kartis peksa saada
Ei suutnud kahjuks selle poisi intervjuud lõpuni vaadata, sealt hakkas tulema praegusaja noortele nii iseloomulikku tulistavat kiirkõnet kummaliste zhestidega sinnajuurde, nii et ma ei saanud ühestki sõnast ega jutu mõttest aru, loobusin. Keegi peaks koolis tegelema sellega, et noored uuesti normaalselt rääkima õpetama
raudselt jälle homo
Tuli halvast koolist lasnamäel?? Ma käisin samas koolis, mõni aasta eespool ja võin öelda, et tegemist väga hea kooliga Ta ei tundunud küll kunagi mingi heidik, rohkem selline seltskonnalõvi ja asjalik. Mul tunne, et sul vaja rohkem raamatuid müüaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas nurmalna Vaata postitustKas mul on võimalik netist ka tv-14 näha? Ja kui on, siis paluks linki. Aitäh.
Kell 19.30 peaks sealt hakkama ka siis TV 14 ülekannet näitama. Selle kohta kas seal muud jama näitab, info puudub.
Arvamus, et sealt hakkab kell 19.30 TV14 ülekannet näitama tugineb selle lehe uudisest. http://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...ss&news_id=581 kus on kirjas, et iga vooru telemängu sealt näeb.
´
Kommentaar
-
MTV Rocks! pealt tuli täna üks huvitav lugu, jäi kummitama, kahjuks artist meelde ei jäänud ning laulu nime kaudu on raske tuubist otsida.
Laulunimeks "the dark" ja selline indietüüpi bänd laulab, videos mingid erinevad inimesed kõnnivad poodiumil, tantsivad ja siis imelikud kohtunikud panevad hindeid.
Refräänis on "you always call me above the dark" vms lõiku, guugeldasin, ei aidanud. Suht uus laul tundub olevat.
: )
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMTV Rocks! pealt tuli täna üks huvitav lugu, jäi kummitama, kahjuks artist meelde ei jäänud ning laulu nime kaudu on raske tuubist otsida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar