kuidas neid mitte-youtube videosid youtube-kantsulgude vahel postitada vbulletinis? kuidas see vajalik jupp saada ntx dailymotionis?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMillest võib olla tingitud asjaolu, et munavalge lihtsalt ei lähe vahtu?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVb on seal liiga palju munakollast sisse läinud
Ei tahaks nagu uskuda. Kas võib olla, et on liiga kaua toasoojas seisnud vms, et enam ei vahustu. Müstika igatahes
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKes ostab oma arvutile FIFA11/PES11 ja muid mänge ja kes tõmbab netist?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMillest võib olla tingitud asjaolu, et munavalge lihtsalt ei lähe vahtu?Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMul on digiboks, mis peaks telekaga ühinduma scardiga. Samas mul on telekas, millel pole scartliidest. Niisiis, mille ma sinna vahele peaks sebima ja kust sellist junni Tallinnas saab?
Mul oli sama jama, elioni poest leiad selle kaabli.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSäärase asja https://pood.elion.ee/productInfo/49.../A110%252f124V
Mul oli sama jama, elioni poest leiad selle kaabli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKas kusagilt saab näha Eesti-Fääri mängu lõpuminuteid etv ülekandest.Tahaks kuulda mida kommentaatorid tegid. Aga see mis staadionikatlas toimus oli ikka täiesti ulme.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar