Algselt postitas pelmeen10
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKuidas ma endale Tallinna perearsti sebida saan? Kuhu peab mida saatma või kuhu kohale minema?
Kommentaar
-
Algselt postitas pelmeen10 Vaata postitustKust saaks osta eelmise kuu Jalka ajakirja? (kust neid üldse osta saab, sest Prismas ei olnud. Või peab tellima?)
PS! Vaatan, et prügiauto pole veel käinud... äkki jõuad!DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustOskab keegi öelda või viidata mis kuupäevases Rooli võimus(oli vist), räägiti "öko" sõidust. Võis olla ka saates Stop. Kõige parem oleks muidugi video.
Mõned nõuanded:
• ära soojenda autot kohapeal – mootor soojeneb sõiduga kiiremini;
• kasuta käiguga pidurdamist – siis on kütusekulu null;
• kasuta madalaid mootoripöördeid, kuid kiirenda reipalt.
Eelnevad punktid on aga vaid pisike osa täielikust ökosõiduprogrammist. Kui soovid rohkem teada, siis tule osta uus Peugeot!
Miks ökonoomselt sõita?
• Vähendab liiklusõnnetusi 35%
• Tõstab liikluse sujuvust
• Turvaline ja stressivaba
• Madalam müratase
• Säästab aega
• Vähendab sõiduki hoolduskulu kuni 50%
• Hoiab kokku Sinu RAHA
Allikas: peugeot.eeDELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKuidas ma endale Tallinna perearsti sebida saan? Kuhu peab mida saatma või kuhu kohale minema?
Infoks lisaksin veel nii palju, et paljudel tuntud ja hinnatud perearstidel on aga nimistud tihti täis ning nad ei saa uusi inimesi oma nimistusse võtta. Nimekiri Tallinna perearstidest, kellel on leping Eesti Haigekassaga on siin.BACK WHERE WE BELONG
Kommentaar
-
Algselt postitas Juanito Vaata postitustMa natuke udu aga kas keegi oskab öelda, kuidas saab ühistranspordiga kõige lihtsamini ja kiiremini bussijaamast Clarion hotelli (Paadi 5) juurde? Ma räägin muideks Tallinnast, kes aru ei saa või tahab nokkima hakata
Sealt see planeerija on täitsa asjalik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Romanov Vaata postitustÕpinguteed viivad nüüd Tartu.
Öelge mulle üks hea pubi Tartus, kus saab suurelt ekraanilt jalgpalli vaadata ning kus õllehind on mõistlik.
Kommentaar
-
Raatuse ühika all, pubi Spordibaas, kui seda mõtlesid.Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar