Sellest miks Magnus on keelatud on ju netis piisavalt juttu olnud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Vaatasin inglaste mängu kokkuvõtet. Pärast Defoe hattricki rääkis kommentaator midagi mängupalli endale saamisest. FM-is olen ka siukest kommentaari näinud, et "he will be walking away with the match ball". Ongi mingi siuke traditsioon päriselt olemas kübaratrikkide korral? Et tseremoonia käigus saab teo autor lihtsalt palli omanikuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustVaatasin inglaste mängu kokkuvõtet. Pärast Defoe hattricki rääkis kommentaator midagi mängupalli endale saamisest. FM-is olen ka siukest kommentaari näinud, et "he will be walking away with the match ball". Ongi mingi siuke traditsioon päriselt olemas kübaratrikkide korral? Et tseremoonia käigus saab teo autor lihtsalt palli omanikuks.In football, the award typically goes to a player on the winning side. Players who score a brace or a hat trick, or goalkeepers who keep a clean sheet under resounding pressure often get the award. Hat trick scorers usually receive the match ball whether or not they are officially named man of the match. However, not all tournaments/leagues have an official man of the match award, so sometimes accolades are given by websites/newspapers instead.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustVaatasin inglaste mängu kokkuvõtet. Pärast Defoe hattricki rääkis kommentaator midagi mängupalli endale saamisest. FM-is olen ka siukest kommentaari näinud, et "he will be walking away with the match ball". Ongi mingi siuke traditsioon päriselt olemas kübaratrikkide korral? Et tseremoonia käigus saab teo autor lihtsalt palli omanikuks.
Peaks olema ja. Või no lööjal on vähemalt õigus seda kohtunikult küsida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustVaatasin inglaste mängu kokkuvõtet. Pärast Defoe hattricki rääkis kommentaator midagi mängupalli endale saamisest. FM-is olen ka siukest kommentaari näinud, et "he will be walking away with the match ball". Ongi mingi siuke traditsioon päriselt olemas kübaratrikkide korral? Et tseremoonia käigus saab teo autor lihtsalt palli omanikuks.
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustoskab keegi soovitada mingit hüva headseti?
üle 1000.- ei raatsi väga maksta
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustSoovitada ei oska, aga neile kes oskavad pane telefoni mark/mudel ka siia.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustpean siiski silmas kõrvaklappe mikrofoniga = headset
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustOk my bad. Sõna tundus tuttav... ei tuld pilt ette mis see on ja googeldades tuli pilt ette mis silma jäi ja sain valesti aru:
BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustminu pakkumine on, et ta pidas silmas arvutiga kasutamiseks - muusia, mängud, skype jne? aga jah, raske on vastata, kui küsimus pole korralikult esitatud ja peab arvama.
ei tulnud kohe pähegi, et mobiilidel ka headseti nimelisel jullad olemas on
Kommentaar
-
Algselt postitas Thugie Vaata postitustOleks super kui keegi suudaks mulle hankida selle loo esitaja ja loo nime
http://www.youtube.com/watch?v=P-ENq-BcJhI
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar