320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKuidas saada nö. motivatsiooni puudusest üle? Vahepeal oli räige tuju trennides käia ja mängida täiega, nüüd pole enam mingit tuju ja ei ole väga ambitsioonikas. Trennides käin ikka küll, aga tujutu jalgpalli kohapealt.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKui mõtled seda, mis hakkab sisse astudes vaikselt taustaks mängima, siis see on Sade - sealt nimekirjast esimene.
väga chill lugu ikka.
polnud lihtsalt võimeline guugeldama tol momendilСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustOleks vaja Tallinnas röntgenis ära käia. Perearsti mul Tallinnas pole ja seega ma ei saa kärmelt vist saatekirja ka kusagile.
Et kuhu ma helistama või minema pean, et näiteks juba homme röntgenis ära käia?
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustTegelikult täpselt sama küsimus.
Arvo Pärt on kuulsaim.
Väga-väga sügavalt kahtlen, et Arvo Pärt kuulsaim on. Pärdi muusika ei ole just mainstream või mis ? Seega teavad tema muusikat ainult hästi klassikalise muusikaga kursis olevad inimesed. Ja nende inimeste ring tänapäeva maailmas ei ole tõenäoliselt väga suur.
Aga variante kes võiks olla on suhteliselt palju. Esimesena tuleb meelde Baruto, siis Urb ja tema järel Kanepi ? Mark-Kalev Kostabi on ka mingites ringkondades väga tuntud, aga see ring on ka suht ahtake ma arvan. Näiteks ma arvan, et kui Eestiski tänaval küsida, kes on Mark-Kalev Kostabi, ei oska kümnest vähemalt 5 sellele vastata.
Kommentaar
-
õige vastus on Bill Rebane,
kultusfilmi Monster a-Go Go (mis on paraku end maailma kõige halvema filmi positsioonilt lahti lasknud rebida) re˛issöör.
Kommentaar
-
Aga küsiks ka omalt poolt midagi.
Plaanis osta puutetundliku ekraaniga telefon, seega oleks tore kui keegi oskaks soovitada, kust osta mingisugust mobiilitaskut või kuidasiganes seda nimetada.
Midagi sellist - http://www.ioffer.com/i/bayern-munch...-bag-163455412 soovitatavalt sama meeskonna logoga .
EDIT : Kui keegi oskab öelda, kust saada konkreetselt sellist mobiilisokki Eestist, siis ma jääksin väga-väga suure tänu võlgu : http://www.sourcinggate.com/knvbneth...ch-p-8111.html
Kommentaar
-
Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitustmis lugu tartu rattamaratoni stardis mängitakse? jälle kummitab.
näide siin, alates 1:34
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar