Algselt postitas taku*
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ooot, sa tahad ise tölkima hakata või?
1. Otsi netist supakaid - internet on köikvöimas
2. Võid ka notepadis kirjutada. Pärast pane õige laiend ainult
3. Kolmandat varianti ma ei tea tegelikult, aga kolm vastusevarianti tundus kuidagi hea. Tegelikult ilmselt on olemas ka mingit spetsprogrammid aga vana hea notepad aitab alati hädast välja
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustKas keegi on kunagi teinud endale kalaõnge? Oleks endalgi vaja meisterdada mingisugune, äkki on kellegil mõnd head linki või endapoolset õpetust jagada.
Kui ma väike olin tegin iga suvi endale uue õnge.
Kõige pealt mine metsa. Sellisesse metsa kus kasvavad sarapuud. Sealt vali omale sobiva pikkuse ja jämedusega sarapuu. Sellest saad ridva. Korgiks sobib kõige paremini hanesulg. Lõikad need udemed ära ja sellest saad korgi. Ülemise osa võid ema küünelakiga punaseks värvida. Sellist korki on kõige parem tamiili külge kinnitada jalgratta ventiilikummiga. Õigemini kahe väikese ribaga. Ühe paned korgile üles ja teise alla. Konksu ja tina oskad arvatavasti ise tamiili külge kinnitada.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Tra on ikka mäkkaiver.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui ma väike olin tegin iga suvi endale uue õnge.
Kõige pealt mine metsa. Sellisesse metsa kus kasvavad sarapuud. Sealt vali omale sobiva pikkuse ja jämedusega sarapuu. Sellest saad ridva. Korgiks sobib kõige paremini hanesulg. Lõikad need udemed ära ja sellest saad korgi. Ülemise osa võid ema küünelakiga punaseks värvida. Sellist korki on kõige parem tamiili külge kinnitada jalgratta ventiilikummiga. Õigemini kahe väikese ribaga. Ühe paned korgile üles ja teise alla. Konksu ja tina oskad arvatavasti ise tamiili külge kinnitada.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitusttüng. see oli tegelikult vibu meisterdamise õpetus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar