Algselt postitas khristo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMa nagu mäletaks et tegu oli Adidase reklaamiga, kus promoti äsja välja tulnud f10 vms putsasid, halli ja sinisega olid need veel. Ja Cisse oli seal ka, jaa.
Siin siis ka süüdlased ise:
Kommentaar
-
Algselt postitas sziczinche Vaata postitustAitäh info eest, Kasper!I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKui suur saladus pole, mille jaoks seda nii kangesti vaja oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNokia E5
1000kr
aasta kasutatud.
Oleks norm tehing või?
Plaanin siis osta sõbralt...aga tahaks nõu kas on mõtet osta. et milline elu iga siukstel telefonidel olla võib?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitusttähemärgid
Samas võtan sõnad tagasi, kui oled näiud, kuidas su sõber telefoniga pidevalt lutsu viskab vms.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustpanin 3 korda pin koodi telefonil valesti, tra ei ole meeles lihtsalt. kas tele2'el on mingi 24h info telefon ka?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Telefoni on ta hästi hoidnud.
Aga jah ma kahtlen natukene selles, et kas tahan sellist...endal silmad on jäänud peale sellisele telefonile. http://www.tele2.ee/pood.html#p_805
Üldiselt mulle meeldivad Samsungi telefonid rohkem, endal koguaeg olnud. Samsungi omad. 2 varasemat telefoni mis mul oli, oli kasutatud varem aga nüüd viimane mis ma ise olen ostnud, on ilusasti 3 aastat vastu pidanud juba.
Et jah Nokiale on natukene raske üle minna mul. Kuigi noh pakkumine on imo väärt. ta ise lihtsalt tahab osta iphone endale, siis sp müübki.
Kuna vanal telefonil klapid on suht katki ja kuna vanema samsungi kõrvaklappe on väga raske leida poodidest ja on kindlasti ka kallid suht siis mõtlesingi, et võiks uue telefoni osta..Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Kas Jehoova tunnistajatel läheb usuga vastuollu endast piltide tegemine?
Eelmisel nädalal soovisin tehe koos ühe isa ja pojaga pilti ja nad ei olnud sellest eriti vaimustunud. Nende teismeline tütar kes pilti tegi oli ka väga väga ebavlev.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Barca&Reds Vaata postitustHELP!
Kuidas öelda vene keeles : riigikogu liikme kuupalk?Newton Heath 1878
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar