Algselt postitas football2u
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
28 aastane on juba kadunud talentsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustTere, oleks tore, kui keegi saaks jagada oma vanaemade või vanaisade emaile, vanusevahemikus 59-78.a, et aidata läbi viia Söömis- ja joomisharjumuste uuringut. E-maili juurde tuleks ka vanus juurde panna, muid andmeid pole vaja ja muud spämmi ka ei saadeta neile.Algselt postitas Scooter Vaata postitustMa võtaks aint emade omad...
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustTelefoni on ta hästi hoidnud.
Aga jah ma kahtlen natukene selles, et kas tahan sellist...endal silmad on jäänud peale sellisele telefonile. http://www.tele2.ee/pood.html#p_805
Üldiselt mulle meeldivad Samsungi telefonid rohkem, endal koguaeg olnud. Samsungi omad. 2 varasemat telefoni mis mul oli, oli kasutatud varem aga nüüd viimane mis ma ise olen ostnud, on ilusasti 3 aastat vastu pidanud juba.
Et jah Nokiale on natukene raske üle minna mul. Kuigi noh pakkumine on imo väärt. ta ise lihtsalt tahab osta iphone endale, siis sp müübki.
Kuna vanal telefonil klapid on suht katki ja kuna vanema samsungi kõrvaklappe on väga raske leida poodidest ja on kindlasti ka kallid suht siis mõtlesingi, et võiks uue telefoni osta..
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustoman seda samsungit. päris änks pill. mingit nurinat ei ole pigem positiivselt üllatas oma igasugu vidinate ja asjandustega. dolphin browser on ka suht norm
Ja seal all on Priidu kommentaar. Kas sul on ka sellega probleeme tulnud, et telefoni kõrva juurde pannes hakkab mobiil ise tegutsema ja võtab kõrva nagu näppu?
Ja kuidas akuga sul on? Peab normilt vastu?
Siis tahaks veel klahvilukku kohta teada...et kas sul ka läheb see lihtsalt lahti ja kui telefon taskus ratta sõidul ntx, siis hakkab mobiil ise tegutsema?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustkui ma kaotasin id kaardi ära ja tahaks uut. kas see uus ka maksab midagi?
kaotasin ca 6 aastat tagasi ära
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustmul pole vajadust otseselt seda praegugi veel näha aga koolis on vaja arvutitunnis digiallkirja vaja õppida
250 maksab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar