okei. keegi muu?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Keegi oskab öelda?Kust ma võiks leida minust tehtud pildi eilselt mängult? Mingi vanemat sorti mees( no mitte väga vana) habe ees ja selline suur müts oli peas (nagu banaan vms), prillid ees. Eestlane oli. Tegi laheda pildi minu ja sõpradega. tahaks näha seda.
Oskab keegi soovitada?
Kommentaar
-
-
-
Algselt postitanud kasutaja Tofoa pooltMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.Kommentaar
-
jah. vahepeal ta firefoxiga jampsis, seega ma olen siiani ainult IEga kasutanud, aga paned selle .exe faili käima, ta avab sul automaatselt IE akna, paned sinna oma striimi aadressi ja ta tõmbab sul selle läbi nende serveri käima. enamvähem midagi sellist peaks vist olema.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
FFile on vaja eraldi add-on tõmmata, siis töötab ilusti.jah. vahepeal ta firefoxiga jampsis, seega ma olen siiani ainult IEga kasutanud, aga paned selle .exe faili käima, ta avab sul automaatselt IE akna, paned sinna oma striimi aadressi ja ta tõmbab sul selle läbi nende serveri käima. enamvähem midagi sellist peaks vist olema.
E: see jubin ju ultrasurfi lingil olemas lausa.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar