Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Even
    blow
    • Jan 2003
    • 5737

hätta ei jää tõesti, vastupidav ka veel raisk. bensu tuli põleb enamuse ajast, aga läbi ikka ei lähe.
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

• meesmuiste
      ideaalmees
      • Sep 2004
      • 3284

Algselt postitanud kasutaja Even poolt
      hätta ei jää tõesti, vastupidav ka veel raisk. bensu tuli põleb enamuse ajast, aga läbi ikka ei lähe.
      pane paar tükikest musta teipi peale, siis ehk seda enam ei näe

Kommentaar

• Rein
        Must puudel
        • Feb 2005
        • 12804

Algselt postitanud kasutaja ballack poolt
        Austraalias ka ZILid?

3,8 liitrine V8 Holden ja kuna ma sõidan ainult siin enda kandis, siis siin on valgusfoore palju ja sujuvat liiklusvoolu kui sellist siin ei eksisteeri, siis loomulikult võtab ta 20 liitrit sajale. Maanteel rahulikult 110 lastes võtab ainult 9 liitrit.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Rein
          Must puudel
          • Feb 2005
          • 12804

Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
          See ei tohiks päris tõsi olla, ühtlase sõidu puhul minu teada ei tohiks ka pöörded alla 1,5k mootorile haiget teha. Vahetavad ju ka aut. kastid käiku võimalikult vara ja ei hoia pöördeid üle 1,5k iga hinna eest. Kunagi küsiti sama asja Autolehes ka, siis miski "ekspert" lükkas igatahes selle väite ümber, et madalad pöörded kuidagi haiget võivad teha. Üldiselt soovitatakse 50-st alates viiendaga sõita, kui liiklus on ühtlane, ja minu autol tähendab see umbkaudu 1,2k pööret minutis.
          Fail. Käisin just linnas ja mul vahetas küll käike 2000-2200 pealt. 1500 peal kohe kuidagi ei vahetanud, isegi siis mitte kui gaasi andsin väga rahulikult ja automaadiga linnas sõites pöörded naljalt alla 1500 ei lähe. Juhul muidugi kui sa jalga gaasi pealt täitsa ära ei võta.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Aílton
            Loner
            • Mar 2004
            • 4015

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
            3,8 liitrine V8 Holden ja kuna ma sõidan ainult siin enda kandis, siis siin on valgusfoore palju ja sujuvat liiklusvoolu kui sellist siin ei eksisteeri, siis loomulikult võtab ta 20 liitrit sajale. Maanteel rahulikult 110 lastes võtab ainult 9 liitrit.
            Austraalias on need mega naglad pillid, mis on nagu sõiduautod, aga kastiga. Kuidas muidu autohinnad on? Palgatase võrdluses autohindadega?
            AILTON

Kommentaar

• Rein
              Must puudel
              • Feb 2005
              • 12804

Uued autod on mu arust Eestiga võrreldes odavamad, kasutad samuti. Muidugi kui tegu pole Mersu, BMW või Audiga. Need on võrreldes Eestiga ikka tunduvalt kallimad. Neil mu arust isegi mingi luksusautodemaks olemas. Seda maksad siis kui su auto uuestpärast ostes maksab üle teatud summa.
              Minu 97 aasta Holden Commodore(universaal) maksis 9 kuud tagasi 2500 dollarit ehk tollase kursi järgi kuskil 18 000 eesti raha. Praeguse kursi järgi natuke rohkem. Ei midagi hullu.
              Need kastiga on lahedad tõesti ja aru ma ei saa miks Euroopas sellised Opeli mudeleid ei tehta nagu siin. Siin on nende nimetuseks muidugi Holden. Eks vaadake ise- http://www.holden.com.au/home

Kommentaar

• Aílton
                Loner
                • Mar 2004
                • 4015

Uued autod on mu arust Eestiga võrreldes odavamad, kasutad samuti. Muidugi kui tegu pole Mersu, BMW või Audiga. Need on võrreldes Eestiga ikka tunduvalt kallimad. Neil mu arust isegi mingi luksusautodemaks olemas. Seda maksad siis kui su auto uuestpärast ostes maksab üle teatud summa.
                Minu 97 aasta Holden Commodore(universaal) maksis 9 kuud tagasi 2500 dollarit ehk tollase kursi järgi kuskil 18 000 eesti raha. Praeguse kursi järgi natuke rohkem. Ei midagi hullu.
                Need kastiga on lahedad tõesti ja aru ma ei saa miks Euroopas sellised Opeli mudeleid ei tehta nagu siin. Siin on nende nimetuseks muidugi Holden. Eks vaadake ise- http://www.holden.com.au/home
                Tundub et seal on ta Opel ja Chevy pooleks, kuna üle poolte auto nimedest on meie mõistes Chevrolet´i nime kandvad. See miks meil neid ei tehta? Ei oska öelda, võib-olla, siis astutaks liialt "päris" kastikate kandadele ja ohustataks liialt nende turgu.
                AILTON

Kommentaar

• Shermann
                  Sergei Ussoltsev
                  • Apr 2008
                  • 3823

Mis värk Michael Jacksoniga on? 4 kuud tagasi suri ära, aga siiamaani jahutakse temast. Muusikakanalites lastakse ka teda söögi alla ja söögi peale. Nüüd on moodne olla Jacksoni fänn?

Kommentaar

• Scooter
                    Andekas disainer :)
                    • Aug 2001
                    • 5694

Algselt postitanud kasutaja Mikk4 poolt
                    Tundub et seal on ta Opel ja Chevy pooleks, kuna üle poolte auto nimedest on meie mõistes Chevrolet´i nime kandvad. See miks meil neid ei tehta? Ei oska öelda, võib-olla, siis astutaks liialt "päris" kastikate kandadele ja ohustataks liialt nende turgu.
                    USA ja Austraalia on kõige suuremad saastajad üldse. Euroopas ja Aasias on "liiga" karmid nõuded nende autode joaks.

Hea film vaatamiseks (tuli ükspäev just ETV2'st ka): An Inconvenient Truth
                    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

• Aílton
                      Loner
                      • Mar 2004
                      • 4015

Algselt postitanud kasutaja Shermann poolt
                      Mis värk Michael Jacksoniga on? 4 kuud tagasi suri ära, aga siiamaani jahutakse temast. Muusikakanalites lastakse ka teda söögi alla ja söögi peale. Nüüd on moodne olla Jacksoni fänn?
                      Mis värk Elvise või John Lennoniga on?
                      Või mis värk inimestel enda surnud lähedastega on? Põletavad küünlaid ja käivad haudu korrastamas.
                      Mõikad?
                      AILTON

Kommentaar

• eston maravilha
                        V9
                        • Aug 2001
                        • 18294

holden ikka täitsa opel ei ole. need kastikad ehk uted on nende enda looming, kuigi muidugi müüakse ka opeli mudeleid seal holdeni märgiga.

Kommentaar

• Peeter I
                          Eesti koondislane
                          • Jul 2009
                          • 3107

Kust võiks ETV kokku hoida?

Kommentaar

• Tumba
                            Reservmängija
                            • Jan 2009
                            • 155

Aunaste saate pealt.

Kommentaar

• metssiga
                              Asjahuviline
                              • Jun 2006
                              • 3804

täiesti nõus! aunaste koondamine oleks normaalne ja täiesti tervitatav plaan!

Kommentaar

• EgoTrip
                                Frequent Flyer
                                • Dec 2001
                                • 4594

mis oleks parim allatõmmatav proge, millega saaks muusikafaile lõikuda
                                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Töötlen...