Head ja odavat (või siis hea hinna ja kvaliteedi suhtega) hambaarsti Tallinnas (mustamäel näiteks)?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mustamäe tee täitsa lõpus, Keskuse tn ringi juures on paneelikate vahele üks eramaja eksinud, kus hambaid remonditakse. Olen seal korra hädaabi korras käinud ja täitsa okeid tööd teevad tädid, kirvest ka selga ei löönud.Algselt postitas cannuman Vaata postitustHead ja odavat (või siis hea hinna ja kvaliteedi suhtega) hambaarsti Tallinnas (mustamäel näiteks)?
Koduleht ka.
edit: kaardiga ei saanud maksta ainult.
Kommentaar
-
Ma olen päris palju sõitnud 737-800 tüübiga, nii Ryanairiga, kui ka teiste firmade omadega ja ütlen seda, et seal pole vahet, põlved on nigunii vastas.Tõesti nt. SAS-il on toodud eraldi Business class, kus on jah rohkem ruumi, ja mugavamad toolid ja Ryanairil puudub Business class.Kui võrrelda, turistiklassi järgi, siis on sama.Algselt postitas vincent Vaata postitustmhmh, sest istmed on ju valatud ühes tükis koos ülejäänud kerega, eks ole. su enda lingil on kirjas "max seating at..." jne.
Kommentaar
-
Ilmselt on see tallinlaste värk, trollibussiga seotud.Algselt postitas Paul_500 Vaata postitustMida tähendab termin "troll" või "trollimine" kui selline- see on viimasel ajal väga palju kasutatud sõna?
Kommentaar
-
Ise olen käinud Dr. Rausi kliinikus sõpruse pst'l. Muidu igati okei koht aga närvi ajab, et arst ei pea ajagraafikust kinni. Ükskord mõtlesin, et olen kaval ja panen päeva esimese võimaliku aja omale aga ikkagi võttis ta mind üle poole tunni hiljem vastu, pole ime siis, et kogu päev nihkes on.Algselt postitas cannuman Vaata postitustHead ja odavat (või siis hea hinna ja kvaliteedi suhtega) hambaarsti Tallinnas (mustamäel näiteks)?
link kah - http://www.timmer.ee/kliinik/Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Paul_500 Vaata postitustMida tähendab termin "troll" või "trollimine" kui selline- see on viimasel ajal väga palju kasutatud sõna?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar