Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Even
    blow
    • Jan 2003
    • 5737

kas kellegi käest lilli ei saa odavalt? mingi 25-50 tulpi näiteks?
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

• Kasepats-Pidur
      Asjahuviline
      • Feb 2008
      • 2420

Saksakeelne jutt video alguses. Kuidas on selle täpne kirjapilt ja mida see tähendab? "Tütarlaps" ja "eesel" tuvastan ära, aga see on ka kõik.

Kommentaar

• CD7
        Kärbes
        • Feb 2008
        • 2102

Algselt postitanud kasutaja Kasepats-Pidur poolt

Saksakeelne jutt video alguses. Kuidas on selle täpne kirjapilt ja mida see tähendab? "Tütarlaps" ja "eesel" tuvastan ära, aga see on ka kõik.
        Nummer 283 enthält die härtesten szenen die je gedreht wurden. Ein Mädchen und ein Esel.

>>>>

Number 283 sisaldab raskemaid (Hardcore-imaid) stseene kunagi filmitud. tüdruk ja eesel.

Kommentaar

• Teiresias
          Adm¡nistraator
          • Oct 2010
          • 933

Algselt postitanud kasutaja Teiresias poolt
          ASiinkohal tegelikult ka küsimus, et kui pikk võib olla ajavahemik intsidendi ja kaebuse vahel, kas ostutšekk peab samuti kaasas olema?. Ostutšekki mul enam küll vist kahjuks allles pole..
          Kopisin teisest teemast, et siin rohkem infot saada. Tegu siis tarbijakaitseametile kaebuse esitamisega.

Kommentaar

• Rein
            Must puudel
            • Feb 2005
            • 12804

Kellegil tuttavat meistri pole kes projektoreid remontida oskab või siis teab äkki kohta kus mõistliku hinna eest saab selle korda teha?
            Vaja colour wheel ära vahetada.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Shrek
              U-100 kg
              • Oct 2003
              • 705

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
              Kellegil tuttavat meistri pole kes projektoreid remontida oskab või siis teab äkki kohta kus mõistliku hinna eest saab selle korda teha?
              Vaja colour wheel ära vahetada.
              http://marketing.acomm.ee/

Kommentaar

• Jasper
                Maldini Baresi Rivera
                • May 2003
                • 16175

JanK, mul on mingit sinu lugu vaja. Siuke üldlevinud raadioträn, kuulsin MCM-ist(voi VH1) laupäeva kesköö paiku, seal oli vist mingi club-top vms, oli peale Swedish House Mafia - One'i. Võib julgelt arvata, et ka Poweri topis on see lugu olemas. Pane oma pakkumised teele ja kui täppi läheb annan sulle respekti.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

• orbitaaljaam
                  Meeskonnaliige
                  • Apr 2004
                  • 10334

Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
                  JanK, mul on mingit sinu lugu vaja. Siuke üldlevinud raadioträn, kuulsin MCM-ist(voi VH1) laupäeva kesköö paiku, seal oli vist mingi club-top vms, oli peale Swedish House Mafia - One'i. Võib julgelt arvata, et ka Poweri topis on see lugu olemas. Pane oma pakkumised teele ja kui täppi läheb annan sulle respekti.
                  http://www.power.ee/musa/top-20/ copy-paste http://www.youtube.com/ või see tundub sulle liiga lihtne?

Kommentaar

• Shrek
                    U-100 kg
                    • Oct 2003
                    • 705

Kuidas saada Safaris nii, et kui lingile vajutada, avaneks see uues tab'is mitte aknas?

Kommentaar

• Rein
                      Must puudel
                      • Feb 2005
                      • 12804

Algselt postitanud kasutaja Shrek poolt
                      Nad ei tegele sellega.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Saarlane
                        Super Moderator
                        • Mar 2005
                        • 8130

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                        http://www.power.ee/musa/top-20/ copy-paste http://www.youtube.com/ või see tundub sulle liiga lihtne?
                        Võib julgelt arvata, et ka Poweri topis on see lugu olemas.

Kommentaar

• Jasper
                          Maldini Baresi Rivera
                          • May 2003
                          • 16175

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                          See on psühholoogiliselt väga raske ja anna JanK-le tšääns. Poweri viimases topis seda pole(potensiaalsed ohvrid tsekkasin üle). Vanem lugu?

-e- bromance'i vocal süsteem oli.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

• cannuman
                            fänn
                            • Jun 2004
                            • 15044

Kes tõlgib?
                            Tereq õdagust!

Mis aigo tuu pido algsi? Mark sa õlot teküs inemine. Ma väega sallõ olt.
                            Pido käve elo läbi

Tulijaida om riidi päält keskpäävä odota, sõs nakas väikü pidoline tüü

Kommentaar

• Rein
                              Must puudel
                              • Feb 2005
                              • 12804

Ma küll väga hästi ei oska seda setude keelt, aga natuke on ikka lapsepõlvest meeles.

Mis aigo tuu pido algsi? Mark sa õlot teküs inemine. Ma väega sallõ olt. - Küsitakse mis kell pidu algas. Siis räägitakse midagi õllest ja iniemesest ja viimases lauses meeldib talle midagi

Tulijaida om riidi päält keskpäävä odota, sõs nakas väikü pidoline tüü- Tulijaid on keskpäevast kuskilt oodata ja siis hakkab väike töö

Täpsemaks tõlkeks pead mõne rohkem setuga rääkima. Mina õppisin seda lapsepõlves vanaemalt.

Kommentaar

• Scooter
                                Andekas disainer :)
                                • Aug 2001
                                • 5694

Algselt postitanud kasutaja Shrek poolt
                                Kuidas saada Safaris nii, et kui lingile vajutada, avaneks see uues tab'is mitte aknas?
                                Nagu igal pool mujalgi... paremklikk ja open in new tab või siis ctrl+klikk (peab olema seadetes lubatud).
                                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Töötlen...