Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
See on jah täielik müstika. Kusjuures selline seaduspära pole ainult netist vaadates. Kolmapäevase TV6 mängu ajal läks pilt vähemalt pärast kahte väravat mõneks ajaks mustaks ning kordust pidi poolikult vaatama.Kommentaar
-
no.vel'l <20:-velli, -.velli> (kirjandusžanr); jur uus seadus kehtiva täienduseks v osa asenduseks ▪. Novelli+auhind, novelli+kirjanik, novelli+kogu, novelli+žanr www.keeleveeb.ee
Mida tähendab lühend 'hrl.'? (hard rock laager ei ole pädev vastus, aga paku sedagi, kui sa oled ajuinvaliid)Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
-
-
christian_wilhelmsson1.jpg
Mis kuradi rõveda asjaga tegu on? Mingi energiapats? Ja miks seda vaja on?Kommentaar
-
Eks võrdle mingeid toidukapade hindasid ja saad teada.Algselt postitanud kasutaja -thierry- pooltKui suur väärtuse vahe võis olla 1992. aastal Eesti kroonil ja 2010. aasta EEKil?
Kaneelisaiake maksis aastal 1992 10 senti. Aastal 2010 hinda ma ei tea, aga küllap sa tead.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Miks mitte võtta aluseks kaneelisaiakesepõhist indeksit aga lihtsam on ehk teha lihtne arvutus Statistikaameti numbrite põhjal.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar