Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
pole küll teadlane, aga kui kirjas on parim enne ja üle on läinud ainult nädalake, siis ehk raskel ajal ajab läbi. oleks kõlblik kuni, oleks ehk teine jutt.Algselt postitanud kasutaja -SharK- pooltKui kanapihvidel on parim enne 17.juuni, kuid need on koguaeg sügavkülmas olnud siis praegu kõlbab süüa neid?Kommentaar
-
Krt, lootsin, et jõuan ruttu ära kustutada, aga ikkagi jõudis juba keegi lugeda. Sellepärast, et kõlblik kuni on pakil. Mingit rasket aega pole, lihtsalt oli täiesti meelest ära läinud, et need sinna sai pandud
Hala Madrid !

Kommentaar
-
kas kuidagi saab vaadata mobiilist kui palju ma sel kuul olen rääkinud? et kui mitu eurot on mul vee kasutamata miinimumarvest?
Üks küsimus veel...kas sõjaväes pühapäevati leidub sellist hetke, kus oleks võimalik F1te vaadata?!Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Kommentaar
-
nr. 4 trammiga sõita Vineeri peatusesse ning siis kõndida edasi aga mitte üle viadukti, vaid paremalt poolt, siis üle raudtee ja ongi näha. 5-10 minutit jalgsi kõndimist.Kommentaar
-
Vineeerist järgmises peatuses on vist isegi veel lühem teekond, pealegi näed viaduktist üle sõites ületades täpselt kus stata asub. Juhul kui Tallinna ei tunne. Lisaboonusena jääb sel juhul veel tankla teele ette, kui on vaja väike õlu enne mängu libistada.Kommentaar
-
Mitte Tallinnat tundvale on see isegi keeruline ! Viadukti juurest kõnnid sa tugev 15 min sinna.
Kõige otsem on sõita nr 17 bussiga ( harva liigub ka 17A) sealt samast Autobussijaama peatusest Lilleküla jaama ning kõndida otse üle valgusfoori edasi ning umbes 100 m pärast on koht, kust saab raudtee alt läbi minna ja oledki kohal ! Maha minnes märkad kohe ka Ale qoc Arenat.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar