Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Andke palun mulle ideid kodutööks, tuli leida 2 hobiteemalist argisõna (informal). Hobiks on jalgpall, et andke ideid palun, kutid!Algselt postitanud kasutaja Plechazunga pooltJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.Kommentaar
-
-
Ei ei ei....
Mitte karbis 16g vaid ikka 16mg/g ehk siis eesti keeles 16mmilligrammi nikotiini iga 1grammi kohta.
See on selline keskmine number.
EHK siis
Thunder, mida siin julmalt liigub on sellised numbrid:
Nicotine: 16 mg/g
Net weight: 22,6 g
Arvuta nüüd ise palju siis karbis on
Kommentaar
-
suusad.com peaks müüma, aga mina pole viitsinud süveneda, kas seal ka midagi soodsat on.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
EHK siis u ühes padjakeses on 16mg nikotiini sest tavaliselt on 22-23 tupsu karbis, vahepeal 24 ( võib ka rohkem olla, siis sitt)Ei ei ei....
Mitte karbis 16g vaid ikka 16mg/g ehk siis eesti keeles 16mmilligrammi nikotiini iga 1grammi kohta.
EHK siis
Kommentaar
-
Halli Kendi paki peal on nikotiinisisalduseks märgitud 0,4 mg.Ei ei ei....
EHK siis
Tahate väita, et grammis snüüsis on 40 korda rohkem nikotiini kui pakis Kendis?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kes tõi meie jalgpallikommentaatorite sõnavarasse sõna frustratsioon? Või tuli see hoopis korvpallist?Invest In AfricaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar