Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Super Mario
    Meeskonnaliige
    • Jun 2011
    • 223

Algselt postitanud kasutaja $$$ poolt
    Nende eest maksad sa poes pandiraha võrra vähem ka .
    Seda küll jah, aga krt, pudel on täpselt samasuur ja sama kujuga nagu limonaad näiteks, aga vat sinna automaati sööta ei saa? Et mis sel pudelil siis viga on???

Kommentaar

• Mõnuagent 007
      Bradolf Pitler
      • Jan 2004
      • 30425

Algselt postitanud kasutaja maarios poolt
      Seda küll jah, aga krt, pudel on täpselt samasuur ja sama kujuga nagu limonaad näiteks, aga vat sinna automaati sööta ei saa? Et mis sel pudelil siis viga on???
      Triipkood.

Kommentaar

• Super Mario
        Meeskonnaliige
        • Jun 2011
        • 223

Triipkood triipkoodiks.
        Lihtsalt, et ma olen nõus maksma seda pandipakend raha kah, aga miks see pudel ei sobi tagasi viimiseks ?
        Kas sellepäraast et seal sees oli siirup ? Krt see on ju sama, mis paksendatud limonaad.

Kommentaar

• Maarek
          Eesti koondislane
          • Aug 2001
          • 7852

Algselt postitanud kasutaja maarios poolt
          Triipkood triipkoodiks.
          Lihtsalt, et ma olen nõus maksma seda pandipakend raha kah, aga miks see pudel ei sobi tagasi viimiseks ?
          Sama asja tahaksin ma teada näiteks veinipudelite kohta. Krt võtaks, ma viin märgiga pudeleid sinna taara-automaati ja siis ma pean minema ca kilomeetri kaugusele, et need pandimärgita veinipudelid klaaspakendite prügikasti visata, sest taaraputka prügikasti ei tohi.
          Krt, ENSV ajal sai majoneesipurgi eest ka raha . Miks ei võiks nüüd siis kogu taarat maksustada.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

• cannuman
            fänn
            • Jun 2004
            • 15044

Veinipudeileid on miljoneid erinevaid. Tuleb Tsiilist special kujuga veinipudel, siis saadetakse tühi pudel Eestist sinna tagasi korduvkasutamiseks?

Kommentaar

• Kasepats-Pidur
              Asjahuviline
              • Feb 2008
              • 2420

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
              Veinipudeileid on miljoneid erinevaid. Tuleb Tsiilist special kujuga veinipudel, siis saadetakse tühi pudel Eestist sinna tagasi korduvkasutamiseks?
              Importõllesid on ka miljonist maailmanurgast, ometi on kõigil pandimärgikleeps peal.

Kommentaar

• Super Mario
                Meeskonnaliige
                • Jun 2011
                • 223

ja kusjuures saab isegi veinipudeleid (teatud) ja mingeid (teatud) shampapudeleid tagasi viia. Olen viinud.

Kommentaar

• Maarek
                  Eesti koondislane
                  • Aug 2001
                  • 7852

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
                  Mis ajast õllepudeleid tagasi tehasesse korduvkasutusse saadetakse?
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

• Jasper
                    Maldini Baresi Rivera
                    • May 2003
                    • 16175

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
                    Kuidas Alari Kivisaarele on tekkinu selline pervolik kiip smailing?
                    Vanasti minu mäletamist mööda tal seda polnud.
                    Vanasti, kui ta raadiomees oli?
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

• krissucool
                      Eesti koondislane
                      • Aug 2006
                      • 1565

Nii paluks abi.
                      On vaja 12 klassi bioloogias välja mõelda mingi väide või hüpotees mille kohta uurimustööd teha.
                      Bioloogia on suhteliselt nõrk ja enda mõistus ei suuda nagu midagi leiutada.
                      Giggs will tear you appart.

Kommentaar

• krissucool
                        Eesti koondislane
                        • Aug 2006
                        • 1565

Nii paluks abi.
                        On vaja 12 klassi bioloogias välja mõelda mingi väide või hüpotees mille kohta uurimustööd teha.
                        Bioloogia on suhteliselt nõrk ja enda mõistus ei suuda nagu midagi leiutada.
                        Giggs will tear you appart.

Kommentaar

• vello99
                          Eesti koondislane
                          • Oct 2001
                          • 4654

Midagi sarnast: Finnish study.

Ehk võta kaks kasvu algfaasis taime, mõõda nende pikkus ja siis urineeri ühe peale nt. mingi kuu aega jutti. Siis võrdle tulemusi ja saadki vastuse hüpoteesile "Inimkusi on kasulik taimekasvule".
                          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

• orbitaaljaam
                            Meeskonnaliige
                            • Apr 2004
                            • 10334

On kuskil mingit nimekirja 90ndatel eestis välja antud cd-plaatidest ja kogumikest?

Kommentaar

• sherf
                              U21
                              • Dec 2009
                              • 830

Mul juhtus siis selline jama, et lasin kogemata Google Chrome maha ja nüüd Exploreriga tahaks seda tagasi tõmmata, aga tuleb ette selline jama ja ei saa seda kuidagi eest ka. http://imageshack.us/f/856/jama.jpg/
                              Algselt postitanud kasutaja Blue Moon poolt
                              Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

• vincent
                                pohlaku koer
                                • Oct 2005
                                • 11538

Algselt postitanud kasutaja sherf poolt
                                Mul juhtus siis selline jama, et lasin kogemata Google Chrome maha ja nüüd Exploreriga tahaks seda tagasi tõmmata, aga tuleb ette selline jama ja ei saa seda kuidagi eest ka. http://imageshack.us/f/856/jama.jpg/
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Töötlen...