Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
MIngi hea koht firma suveürituse korraldamiseks? 20-25 inimest? MItte saartel?Kommentaar
-
Kuulge. Ma olen kergelt ärritunud, et ma üritan võimalikult aeglaselt ja selgelt kirjutada. Aga. Kas iPhone'le saab Eestis Last.fmi scrobblerit peale panna?Kommentaar
-
Männiku teel Saku poole sõites on teeviit "libedasõidurada", mis vasakule suunab.
Saab seal üldse suvel midagi teha? Oli ju uudis, et heade ilmade puhul avatud märtsikuuni.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
ma ei tea ausalt öeldes. mingi algastme koolituse pean seal igatahes läbima. ehk siis kastetakse kuidagi, et rada libedamaks muuta vm. eks paistabKommentaar
-
Kommentaar
-
Läbisin alles ise ka u kuu aega tagasi algastmekoolituse,neil seal mingi spets aine millega raja libedaks teevad. Ja mis puudutab kohale minemist , siis jah , nagu mainiti juba , ilma autota on sinna tõesti raske ligi pääseda...Koondise põhimängijaKommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Milles võib jama olla, et elioni nett aeglane? Saite avab väga-väga aeglaselt. Tegin speedtesti, näitas 10 kopikatega mbit'ti. Naise arvuti püüab aga sedasamust wifit ideaalselt.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar