Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kes ole see maamesilane seal Suema mängul? ise ei ole ja ei kavatse ühtegi Cargobusi mängu väisata,mitte ,et mul selle satsi vastu midagi otseselt oleks!? Aga vanakat jõin ikka mina ja õlut ka ja siis läks käiku Shoti Liider............aga sellest teine kord.Invest In AfricaKommentaar
-
uuri, kas mõnes koolis on käimas suuremat sorti ehitus (või on ehitus lõpetatud ja vana mööbel on kuuri tõstetud) - tõenäoliselt läheb ka mööbel vahetusse.
Samas ma usun, et mingid öörid pead ikkagi valla laskma, sest too metall midagi isegi maksab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Toimuvad vist korra aastas ja seda just aasta alguse poole. Viimane oli veebruaris http://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...s&news_id=2124
Tõsisema huvi korral saada kiri Uno Tutkile (uno@jalgpall.ee) ja uuri temalt millal järgmist oodata on.Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - MyrgelKommentaar
-
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar