Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Seal vist mingi see point, et filmi on tootnud väiksemad filmikompaniid ning ju neil on siis teised viisid filmi turustada.
Lambist pakun, et äkki isegi Viasat Group on antud filmi tegemist finantseerinud.Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Olude sunnil pidin otsima ja sain teada, et garantii andmine müüdavatele toodetele ei ole kohustuslik! Kaks aastat küll aga võid esitada pretensioone.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Teiste brauseritega on ok? Võib ka olla selles asi, et arvatavasti koolis pole läpakal juhe taga ja sul on profiilist seadistatud nii, et arvuti ei jookse täis võimsusel ja seepärast jookseb ka FF kokku. Igapäevakautuseks soovitaksin Operat. Isegi kui hangub, siis taastub ise sellest. Rääkimata sellest et ta muidu ka parem on.Kommentaar
-
Eesti portaalis, kas keegi teab kuidas sealt saaks vaadata oma kutsehariduse lõputunnistust?
Seal Andmed Eesti Hariduse Infosüsteemist (EHIS) all on lihtsalt minu lõputunnistuse number aga tahaks nagu rohkem näha...vaja oleks see lõputunnistus teise kooli saata aga seal vist ainult sellest lõputunnistuse numbrist ei piisa.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Ma foorumis nii uus, et pole kunagi näinud mis juhtub kui teemal 1000lk täis saab - nagu Man Unitedi omas kohe. Mis siis juhtub? Läheb edasi või peab uue tegema?Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
mingisugune iroonia? kui ei, siis näiteks teemal kuhu sa just postitasid on see 1000lk-d juba tükk aega täis.Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kommentaar
-
kui siin teemas näitab 534 lk, siis mis tuhandest sa räägid
vanas foorumis juhtus seda küll, nüüd loodetavasti enam mitte
ja kindlasti mitte mingi kindla postituste arvu pealtGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
... ja sel juhul manku teemas näitab meil palju?
eksole.
ma ei viitsi vol 1 otsida, et kinnitada, aga samamoodi alustasid uuesti nullist ka nt manku ja liverpooli teema - põhjuseks eelmise foorumiversiooni bugi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar