Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer... -
Mhm, seda nägin. Mõtlesin,et äkki mingi täpsem kuupäev kuskil olemas.Keegi uuris MSN-i kohta. Sulgemine peaks toimuma esimese kvartali jooksul.
http://www.e24.ee/1032300/skype-kinn...mist-skype-igaKommentaar
-
Ilmselt piiratud aiaga ja saanud pole midagi. Konkreetse augu põhjustas inimtegevus, seega hetkel tegeletakse kontrollidega, et rohkem selliseid auke ei tekiks. Seal linnas (Guatemala City) on neid auke juba kaks.
Rohkem looduslikest aukudest ja nende tekkest: http://en.wikipedia.org/wiki/Sinkhole
Rohkem tollest konkreetsest august: http://news.nationalgeographic.com/n...humans-caused/Kommentaar
-
Ja mis versioon sul androidist täpsemalt on? See v3 tundub kuidagi liiga kahtleane, sest v3 oli vist ainult mingi tabletitele mõeldud vaheversioon, mis pole eriti kasutuses.
Üldiselt tundub, et sinu telefoni saab uuendada kuni 2.1-le. Üle selle on juba mittetoetatav ja riistvara ei pruugi ka välja vedada.BVB - VaprusKommentaar
-
Kommentaar
-
Kui ma olen Tallinnasse registreeritud üliõpilane, kas ma pean selle ühistranspordikaardi endale hankima? Või mis teema sellega üldse on? Ühes lauses räägitakse rohelisest kaardist, teises mingist Ühiskaardist.
Tsiteerides Delfit:
Isikud alates vanusest 65 ja vanemad, lapsed, kooliõpilased, üliõpilased - kellelgi neist ei ole tänase päeva seisuga vaja rohelist kaarti. Kõik need inimesed saavad sõita ilma kaardita ja vaja on isikut tõestavat dokumenti koos näopildiga. Vanematel õpilastel ja eriti üliõpilastel aga õpilas-/üliõpilaspiletit. Õpilastel on tasuta sõidu õigus üksnes sõidu valideerimisel (ehk siis Ühiskaardiga või vastava tehnoloogiaga (üli)õpilaspiletiga).Last edited by rauulo; 03.01.13, 15:23.Newton Heath 1878Kommentaar
-
Kui sa oled Tallinnasse sisse kirjutatud ehk Tallinna elanik, siis kehtib tasuta sõidusoodustus ka sulle. Roheline kaart = Ühiskaart. Üliõpilasena ei lähe sul vaja Ühiskaarti, kui omad ISIC kontaktivaba andmeedastusega üliõpilaspiletit ning selle enda isikuga ära seod pilet.ee lehel. Siis pead Ühiskaardi asemel ISIC kaardiga ennast valideerima hakkama.BVB - VaprusKommentaar
-
Ehk siis mul on vaja ühte kahest:Kui sa oled Tallinnasse sisse kirjutatud ehk Tallinna elanik, siis kehtib tasuta sõidusoodustus ka sulle. Roheline kaart = Ühiskaart. Üliõpilasena ei lähe sul vaja Ühiskaarti, kui omad ISIC kontaktivaba andmeedastusega üliõpilaspiletit ning selle enda isikuga ära seod pilet.ee lehel. Siis pead Ühiskaardi asemel ISIC kaardiga ennast valideerima hakkama.
1) teen endale ISIC-kaardi
2) hangin endale Ühiskaardi?Newton Heath 1878Kommentaar
-
Kommentaar
-
Krt kui hea ajastus. Mul tekkis pm sama küsimus. Mul on ISIC olemas, kuid kas olles mitte tallinlane (kes elab tallinnas ja ei plaani ka tallinlaseks hakata) on mul kohustus bussi sisenedes sõit valideerida või mitte? St. ma saan aru, et tasuta sõitu saada pead valideerima, kuid kas sooduspiletiga kaasneb samuti kohustus valideerida? See määrus on nii segane, et ma pole lõpuni kindel kuidas seda tõlgendada. Pigem vist mitte? Olen kaks hommikut tööle sõitnud ja mõelnud, et kas pean või ei pea...Kui sa oled Tallinnasse sisse kirjutatud ehk Tallinna elanik, siis kehtib tasuta sõidusoodustus ka sulle. Roheline kaart = Ühiskaart. Üliõpilasena ei lähe sul vaja Ühiskaarti, kui omad ISIC kontaktivaba andmeedastusega üliõpilaspiletit ning selle enda isikuga ära seod pilet.ee lehel. Siis pead Ühiskaardi asemel ISIC kaardiga ennast valideerima hakkama.
Lisaks see küsimus ka, et sõiduõigust kontrollib MUPO jätkuvalt isikukoodi/ID-kaardi abil?
Edit: ID pilet kehtib märtsi lõpuni. Seega täna ei ole oluline valideerimine, kuid aprillist on juba kohustus?How does Freddy Kruger wipe his butt?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

?
Kommentaar